Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Garmin City Navigator Europe NT/NTU - последна версия 2025.10/2026.20

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Garmin City Navigator Europe NT- последна версия 2013.41

Е Колега, Гугъл ще ви свърши идеална работа в случая. Излизат толкова линкове, че....
    Все пак зависи за кое устройство точно искате да свалите картата, защото има известни разлики....
    Nothing comes from nothing...

Коментар

здравейте на всички, може ли някой да ми помогне, имам нюви 1390 изтеглих си официалния ъпдейт 2013.41 от официалния сайт ( имам платен лайфтам европа ) но ми изписва, че картата ми не е удостоверена, до сега съм нямал проблеми - използвам garmin express и всичко беше ок

Коментар

Гармин Експрес е един от най-недоработените продукти на Гармин. Пълно недоразумение.....

Коментар

Не знам колко е недоработен Гармин Експрес но лично аз съм много доволен от програмката. Винаги когато има нов ъпдейт ме подканва да си го инсталирам независимо дали е карта или нов софтуер и най-важното е, че не трябва да правя нищо друго освен да свържа навигацията към компа. А колкото до моя проблем - в Гармин Експрес има опция повторно инсталиране на карта, преинсталирах и всичко си е ОК. В момента съм с 2013.41 THANKS

Коментар

Лично за мен Експреса не прави и 50% от това, което трябва и обещава, че може да направи, без да създаде проблем. Ярък пример е инсталацията на картата на SD карта - пълна трагедия. Или не я вижда, или казва, че няма достатъчно място, въпреки че има и то много. Направо е като бета версия...

Коментар

А за мен в момента Гармин Експрес е много по-вече от това което очаквах, и даже бих го препоръчал на тези, които не знаят какво трябва да направят. Програмата автоматично изтегля и инсталира това което е нужно - ако е нужно рестартиране на навигацията те подканва да го сториш и след това продължава до край. А отколкото до проблема с SD картата - на мене ми инсталира точно там и все още не съм срещал проблеми (използвам навигацията И програмата малко повече от 1 година)... Но първоначално коментара и въпроса ми (проблема) не беше за Гармин Експрес но всеки сам решава как да действа успех на всички

Коментар

Здравейте имам един въпрос купих си Germin nuvi 2545 LT от Гермния докато бях в магазина от да бързам толкова съм обърнал внимение на навигацията че като видях бг текс и забравих да проверя дали има карта на Сърбия.Та така скоро трябва да се пребирам от Бг а се оказа че навигацията която купих е без карта на Сърбия въпроса ми е дали ако свали тази Garmin City Navigator Europe NT- последна версия 2013 и да ми кажете как мога да добавя картите който са ми нужни и къде да ги поставя за тръгнат?

Коментар

Картата теглите от торент примерно. По-добре да е отключена, но ако не е - не е болка за умиране. Във вашия случай няма значение дали теглите NT или NTU. Вероятно няма да ви стигне мястото, за това си купете микро SD карта от 8 гигабайта,за да можете да я ползвате дълго време. Какви папки да си направите на нея прочетете темата Често задавани въпроси

Коментар

• От: Garmin City Navigator Europe NT- последна версия 2013.20

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Untitled.jpg
Прегледи:1
Размер:66.4 КБ
ID:5480157

Какъв е Product Key-a?
                    [URL="http://dobavi.info/cars/Volkswagen/"][IMG]http://dobavi.info/cars/Volkswagen/m14836.gif[/IMG][/URL]

Коментар

Е то на картинката е написано
                      Ако нямаш лайв ъпдейт нищо няма да направиш.

Коментар

Някой би ли споделил линк за 2013.41NT вариант .имг и изгледите?
                        Благодаря!

Коментар

http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4425783 На здраве!

Коментар

в сравнение с 13.30- 13.40/41 нещо имат проблеми с прокарването на маршрутите.При еднакви настройки на уреда през Румъния все ме лашка по малки пътища ,а не по главните.

Коментар

Благодаря! Тава е NTU и не съм сигурен дали работи коректно на нуви 1490? 2013.41 има ли NT вариант?

Коментар

Разбира се, че има. Гугваш го и дет се вика "Ти да видиш що линк ще излезе".

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 6 потребители онлайн. 0 потребители и 6 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X