Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Garmin City Navigator Europe NT/NTU - последна версия 2025.10/2026.20

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Карта на Европа за Garmin - Garmin City Navigator Europe NT

Първоначално публикуван от zippel Преглед на мнение
    Отговор на въпроса на pacific :

Изтеглил съм точно както казваш : 4 файла по 400 + 1 по 71 MB. След разархивирането директорията (вариант за MapSource) е 3.88 GB и съдържа 370 файла. След инсталация в MapSource при маркиране на всички img-та се оказва, че те са 297 на брой с общ обем 1898.2 MB. Малко статистика :

версия / брой img / обем

CNEU 2008 NT / 223 / 1256.6
    CNEU 2009 NT / 215 / 1571.9
    SNEU 2010.1 NT / 265 / 1613.0
    CNEU 2010.2 NT / 283 / 1738.3
    CNEU 2010.31 NT / 288 / 1809.1
    CNEU 2011.1 NT / 297 / 1898.2

Според мен всичко в последната версия изглежда съвсем наред. Картата е нормално по-голяма от предната си версия. Ако някой твърди, че не е пълна, нека каже какво има предвид.
    P.S. Не знам какво би се получило ако архивът е 8х400
    На 5тият архив (71Мб) архива е счупен.

По световните торенти City Navigator Europe NT 2011.10 Mapsource install е 7х400мб + part8 (267Мб).
    333 Files, 301 Folders , 2.24 GB(инсталирана)

Коментар

Ами Венци, дай линк към световните торенти, където е по-голяма картата...
      При мен всичко е ОК с по-малката версия, където картата инсталирана през мапсорс е около 1,93ГБ и не се събира на 2ГБ СД Карта (форматирана е около 1,925ГБ). Предполагам, че тези, които са по 2,4ГБ са по-подробни или кой знае какво още има...

Коментар

привет на всички,значи сигорно от миналата година не съм получавал на емайла си линк на картата Garmin City Navigator Europe NT за теглене,а само за офоуда?защо така?

Коментар

Първоначално публикуван от spens_82 Преглед на мнение
          привет на всички,значи сигорно от миналата година не съм получавал на емайла си линк на картата Garmin City Navigator Europe NT за теглене,а само за офоуда?защо така?
          Вероятно имате платен абонамент за Оффроуд картата. Затова получавате актуализации.
          За City Navigator Europe NT, не знам да има подобна опция, т.е. при излизане на нова версия, просто си я купувате. Другият вариант е да прочетете тази тема, малко по-внимателно.
          http://www.nakladkibg.com
          накладки, спирачни дискове, съединители

088 8613380

Коментар

Първоначално публикуван от zmeyan Преглед на мнение
            Ами Венци, дай линк към световните торенти, където е по-голяма картата...
            При мен всичко е ОК с по-малката версия, където картата инсталирана през мапсорс е около 1,93ГБ и не се събира на 2ГБ СД Карта (форматирана е около 1,925ГБ). Предполагам, че тези, които са по 2,4ГБ са по-подробни или кой знае какво още има...
            Картата инсталирана в MapSource е 2.24Гб , а img файла в уреда е точно като твоя. Няма по голяма карта. Останалото са отделни файлове JCV , SRX_ASR , 3D обекти които са безмислени за по-старите уреди (от Nuvi765 надолу) .

Коментар

Появи се нова версия City Navigator Europe 2011.10b :
              Виж тук

Коментар

Гармин започнаха да ги вадят като Пуканки, а какво е новото, какво са оправили/развалили?????

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
                  Гармин започнаха да ги вадят като Пуканки, а какво е новото, какво са оправили/развалили?????
                  Неофициална информация

There are no changes in map data between version 2011.10A & B. The only updated file is 3D buildings (gmap3d.img).
                  Т.е., който вече го има, няма смисъл да дърпа всичко.
                  Ние не сме неутрални!

Коментар

Самият IMG файл е пораснал с около 12 Mb :

Коментар

Здравейте колеги.С риск да ме линчувате:-)да попитам все пак..,Дадоха ми гармини 250w(ще путувам до немско през Румъния)с 1гб карта.Искам да му взема на човека 4гб-сд карта,та доколкото разбрах ще може да работи с нея,и ще показва и 3д изображенията?Ще помоля познат да ми свали всичко!Tа да взимам ли по-голяма сд карта?Мерси предварително!!!!!

Коментар

Здравеийте колеги,
                        Не знам попадали ли сте на тази програмка. Направо е страхотна - край на правенето на unl файлове. Отключваш картата един път завинаги.... Има и по-нови версии, но тази работи добре.
                        Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от Stivens Преглед на мнение
                          Здравейте колеги.С риск да ме линчувате:-)да попитам все пак..,Дадоха ми гармини 250w(ще путувам до немско през Румъния)с 1гб карта.Искам да му взема на човека 4гб-сд карта,та доколкото разбрах ще може да работи с нея,и ще показва и 3д изображенията?Ще помоля познат да ми свали всичко!Tа да взимам ли по-голяма сд карта?Мерси предварително!!!!!
                          Доколкото разбрах, чудиш се дали да я караш с 1гб или да вземеш друга по-голяма карта? Ами първо разбери тоя твоя познат коя карта ще ти качва и така ако се събере(ът) картите на нувито няма смисъл от по-голяма карта. Нувито ти има 2гб памет + 1гб СД (макар, че в комплекта трябва да е 2гб). А това 3D, за него какво? То 250w не го подържа. Ако има нещо питай, ама си задай въпроса така, че да те разберем, за да могат и другите да ти отговорят. Успех.
                          Последно редактирано от kimba1; 16-06-10, 08:05. Причина: поправка

Коментар

Първоначално публикуван от kimba1 Преглед на мнение
                            Доколкото разбрах, чудиш се дали да я караш с 1гб или да вземеш друга по-голяма карта? Ами първо разбери тоя твоя познат коя карта ще ти качва и така ако се събере(ът) картите на нувито няма смисъл от по-голяма карта. Нувито ти има 2гб памет + 1гб СД (макар, че в комплекта трябва да е 2гб). А това 3D, за него какво? То 250w не го подържа. Ако има нещо питай, ама си задай въпроса така, че да те разберем, за да могат и другите да ти отговорят. Успех.
                            Да колега,исках да му я взема като подарък за услугата:-)И от прочетеното това което разбрах е:Че новите карти са с по-голям размер и съответно затова поне 2гб сд карта е препоръчително?Комплекта е с 1гб!А 3Д щом не го подържа,няма какво да се мъчиме тогава:-)Благодаря за съдействието!
                            Последно редактирано от Peppy; 16-06-10, 09:43. Причина: оправяне на цитат!

Коментар

Днес го пуснах да го пробвам,модела 250w- влезнах в настройки,и там ми показва опция 3Д-та се изненадах(нали не поддържа).Каква е разликата между това 3Д,и това което го има в новите карти?И на български не ми излизаха западните държави,трябваше да сменя клавиатурата с немски и тогава ги отчете!Май много дилетантски питам,ама..:-)

Коментар

Първоначално публикуван от Stivens Преглед на мнение
                                Днес го пуснах да го пробвам,модела 250w- влезнах в настройки,и там ми показва опция 3Д-та се изненадах(нали не поддържа).Каква е разликата между това 3Д,и това което го има в новите карти?И на български не ми излизаха западните държави,трябваше да сменя клавиатурата с немски и тогава ги отчете!Май много дилетантски питам,ама..:-)
                                Това 3D за което говориш е за самият екран как да ти го показва, ако забелязваш там има и други, движение на север, движение на горе или нещо от сорта беше. А другото 3Д което ти се иска да го имаш (както и на мен, защото и аз съм със същото нуви) е за самата карта, 3Д сгради, обекти и други, ама тук трябва да ти отговори някой друг. По другия въпрос, трябва да смениш на английски примерно, да изключиш ОФРМ и да включиш само Сити навигатора или там която карта си качил за определената държава. И се увери, че изписваш името на държавата правилно, ако не го знаеш пиши само първата буква и нувито ще ти изкара всички държави с тази буква. Абе четене му е майката. Успех

А и чуждите държави не на кирилица там на латиница и пак ти казвам трябва да знаеш как се изписва държавата.
                                Последно редактирано от kimba1; 16-06-10, 22:29. Причина: уточнение

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 4 потребители онлайн. 0 потребители и 4 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X