Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Garmin City Navigator Europe NT/NTU - последна версия 2025.10/2026.10

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Garmin City Navigator Europe NT- последна версия 2012.20

Първоначално публикуван от kihi Преглед на мнение
    В такъв случай, за да се свали цялата най-нова версия на европейската версия натисни върху думичката успех на долния ред:
    УСПЕХ!

След което картата под име gmapsupp.img се слага във фолдер garmin SD - картата. Поне на Нувитата трябва да се сложи в този фолдер. Няма логика на тези модели да е по друг начин...

Точно това е начина.
    http://www.nakladkibg.com
    накладки, спирачни дискове, съединители

088 8613380

Коментар

Благодаря за линка, но за съжаление няма сийд. Някой колега не би ли качил въпросната карта на място удобно за дърпане от БГ от което да се възползваме и новобранците с поорязани права?

Коментар

http://www.ipmart-bg.com/showthread....ope-NT-2012.20

Коментар

Първоначално публикуван от kihi Преглед на мнение
          Понеже има опасност тези апаратчета да не четат карта по-голяма от 2GB, е по-разумно да се свали Европейската карта по отделни страни и да се сложат тези страни, които ти трябват. Как става слагането на отделни страни като отделни файлове (напр. с име gmappsup.img или gmaprom.img и т.н.) и в какви фолдери се слагат те - всичко това го има написано тук във форума...
          Ето едно място, от където може да се свали последната версия на европейската карта, разделена по отделни страни: Натисни върху думичката успех на долния ред :
          УСПЕХ

kihi, не знам дали си пробвал да отвориш точно тази карта(или по скоро някой от имидж файловете от нея), но при мен не се получава нито чрез Маптула към Мапсорс, нито чрез IMG2GPS директно към 60цсх....все ми дава, че файловете са повредени и не иска да ги зареди. Принципно идеята ми беше да обединя само страните, които ми трябват, защото нямам под ръка 4 гб СД карта, на която да сложа цялата Европа (файла там е 2.4 гб), но Маптула не е съгласен с имидж файловете - зарежда само два, а като се опитам да добавя цялата директоря с файловете, хич и не зарежда. Опитах се и да сплитна имидж файла за цялата Европа (следвашият ти пост) по FID и после да обединя каквото ми трябва, но не става - конвертира го в един единствен файл, който отново е за цяла Европа.

Може и да има някакъв ъпдейт от страна на братушките, но уви, никога не съм учил руски и гледам малко така
          Ако няма къде да отидеш, ела на себе си!

Коментар

Имам много странен проблем! Нуви 660 с Европа 2011.4 (орязана без Украйна, 2ГБ, не държи голям файл). Проблема е следния:
            при по-голям мащаб (20 км. примерно) не дава имена на градове по картата, а само имена на водни обекти.

Незнам нормално ли е така, но ми направи впечетление!
            Някой забелязвал ли е такъв проблем?
            Biagini Passo Powered By VW Syncro

Коментар

"По-голям мащаб" какво значи , приближаваш картата от плюса ли (20км > 12км > 2км>......) ?
              При мен също не се показват , виждат се само точките , със 2011.20 съм на Nuvi660. Това е от последния firmware ( даже май и от предпоследния го направиха така). Да не ти отнема вниманието с излишна информация.

http://postimage.org/image/264mkdcro/
              Последно редактирано от milstan; 01-09-11, 13:25.

Коментар

Първоначално публикуван от milstan Преглед на мнение
                "По-голям мащаб" какво значи , приближаваш картата от плюса ли (20км > 12км > 2км>......) ?
                При мен също не се показват , виждат се само точките , със 2011.20 съм на Nuvi660. Това е от последния firmware ( даже май и от предпоследния го направиха така). Да не ти отнема вниманието с излишна информация.

http://postimage.org/image/264mkdcro/
                По-голям имах предвид 1:20К - 50;80;120. Но това няма значение, поста ти ми е напълно достатъчен. Благодарско!

И това при мен е с последна версия, но мислех че има проблем за да изглежда така. Реинсталнах версията на firmware-a, изтрих потребителките данни/настройки, сменях карта и реших: Явно просто си е така

Много е неудобно това, когато искаш да си видиш пътя до Рим
                Biagini Passo Powered By VW Syncro

Коментар

Колеги от горе публикуваните линкове никои не работи някои да пусне работещ моля ви най у1тиво

Коментар

Отваряш този пост http://www.offroad-bulgaria.com/show...92#post1587292- линковете си работят.
                    Мисля, че малко под него има и линкове на отключена CNE, CNE за телефони /с орязани държави/ - линковете също работят.
                    Ако нещо не се оправиш пиши - ще ги пуснем пак, но за момента не виждам смисъл.
                    Nothing comes from nothing...

Коментар

Първоначално публикуван от bat_vanko Преглед на мнение
                      Имам много странен проблем! Нуви 660 с Европа 2011.4 (орязана без Украйна, 2ГБ, не държи голям файл). Проблема е следния:
                      при по-голям мащаб (20 км. примерно) не дава имена на градове по картата, а само имена на водни обекти.

Незнам нормално ли е така, но ми направи впечетление!
                      Някой забелязвал ли е такъв проблем?
                      Проблема се решава със сваляне на фърмуеъра към версия 4.60 или по-стара. Това ти го казвам по памет, правил съм го, проблема е изцяло в него.

Поздрави!

Коментар

Здравейте,имам следният проблем взимам картата на европа от нуви 3790 и я слагам на монтана 650 слагам унл файла и ми дава,че картите не могат да се удостоверят фид 2474 някой ако може да каже какъв е проблемът

Коментар

Проблема е , че FID-a на картата е по-голям от 2000 и на тези уреди кейгена не сработва. Чети внимателно темите за алтернативни начини на лечение.

Коментар

.....FID-a на картата е по-голям от 2000 и на тези уреди кейгена не сработва.....
                            Интересна информация. Това за кейгена не го знаех. Мислех, че от Гармин са променили алгоритъма за заключване/отключване.

Коментар

Проблема е , че FID-a на картата е по-голям от 2000 и на тези уреди кейгена не сработва. Чети внимателно темите за алтернативни начини на лечение.
                              Благодаря ти много за бързия отговор но не мога да намеря този начин моляте дай някакъв линк.Благодаря ти предварително

Коментар

Отключваш картата за постоянно приятелю ! Толкова ли не схващаш

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X