Обява

Свий
Няма добавени обяви.

НОВАТА КАРТА НА СЪРБИЯ SCG ROUTE 2.00 MAPSOURCE VERSION

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: новата карта на Сърбия SCG ROUTE 2.00 MAPSOURCE VERSION

Първоначално публикуван от sasho_bs Преглед на мнение
    Някой пробвал ли е новата карта? Версия 1,9 работи чудесно,но за тази някой ако има добри отзиви,да сподели че ще ходя другата седмица до сръпско за концерта на AC/DC в Белград.
    По добра е,но както при версия 1.9 търсенето по адреси е мноого бедно.За концерта не мисля,че ще ти е необходима навигация с адреси.

Коментар

Като се върна след 2-3 дена ще напиша впечатления.

Коментар

Свалил съм 1.9 и 2.0 на SCG. Опитвам се да ги кача на СД карта, която е с достатъчен обем. Започвам да копирам на картата (само по един файл или 1.9 или 2.0) и по някое веме "ХЪРТ" и излиза надпис, че не може да копира файла, тъй като "Device is not ready". Когато копирам други IMG файлове няма проблем. Ако някой има идея къде е грешката (освен в задекранното устройство ) да помага.

ПС Опитвах и с други ИМГ файлове, но когато са по-големи примерно от 10МБ пак излиза същият надпис. По-малки се качват без проблем. СД кртата ми е 128мб EMTEC с място след форматирането 120 мб
        Последно редактирано от Pretor; 26-05-09, 10:10.
        ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
        LZ1YBB

Коментар

Първоначално публикуван от Pretor Преглед на мнение
          Свалил съм 1.9 и 2.0 на SCG. Опитвам се да ги кача на СД карта, която е с достатъчен обем. Започвам да копирам на картата (само по един файл или 1.9 или 2.0) и по някое веме "ХЪРТ" и излиза надпис, че не може да копира файла, тъй като "Device is not ready". Когато копирам други IMG файлове няма проблем. Ако някой има идея къде е грешката (освен в задекранното устройство ) да помага.

ПС Опитвах и с други ИМГ файлове, но когато са по-големи примерно от 10МБ пак излиза същият надпис. По-малки се качват без проблем. СД кртата ми е 128мб EMTEC с място след форматирането 120 мб
          Пробвай да качваш през Cardrider

Коментар

ОК.Довечера и това ще пробвам.
            ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
            LZ1YBB

Коментар

Картата работи перфектно,Бях чел по нагоре че търсенето по адреси не е на ниво.Няма такова нещо.Всичко работи чудесно дори и в малките градове.Поздрави.

Коментар

До: НОВАТА КАРТА НА СЪРБИЯ SCG ROUTE 2.00 MAPSOURCE VERSION

още един плюс и от мен. в белграяд се справи перфектно с адресите. намери и стадиона и хотела и всички забележителности, които искахме. Накрая даже ни прибра и в българия

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X