Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Карта на Чехия за Garmin - Atlas Czech 8 NT

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Карта на Чехия за Garmin - Atlas Czech 8 NT

Сложи си специалната версия на MapSource и ще можеш да правиш Transfer на всеки дял от харда.

Коментар

Първоначално публикуван от milstan Преглед на мнение
      Сложи си специалната версия на MapSource и ще можеш да правиш Transfer на всеки дял от харда.
      Аз се извинявам за тъпия въпрос, но от къде да си дръпна тази специална версия?
      Предварително благодаря!
      GARMIN nuvi 1490T
      OFRM Geotrade TOPO 4.90 Cyr
      ПЕЖО 307

Коментар

Първоначално публикуван от stivko Преглед на мнение
        Аз се извинявам за тъпия въпрос, но от къде да си дръпна тази специална версия?
        Предварително благодаря!
        http://torrents.ru/forum/viewtopic.php?t=975294

http://thepiratebay.org/torrent/4871...6.15.6_Special

http://www.mediafire.com/download.php?oyw3yzoygww (6.15.6)

http://www.onlytorrents.com/torrent/...51d3c33993f570

и т.н.

в оригиналната инсталация, която предполагам имаш,заменяш само файла mapsource.exe - получаваш възможност да сейфваш в директория по избор на твърдия диск
        Последно редактирано от gadev; 03-11-09, 18:29.
        последна версия на спийд камерите и засадите: http://paralax.org/garmin/

Коментар

gadev,
          благодаря ти за незнам си кой път.
          Оригиналната ми инсталация е с 6.15.7
          Но това exe ще си го сложа в същата папка с променено име
          и с един ShorCut ще си го стартирам когато ми трябва.

ПП
          Всичко е ок и работи перфектно.
          И да добавя все пак за тези които не знаят.
          Когато ъпдейтвах от ГАРМИН Европата 2010.20 минаха към 2 часа.
          Ако трябваше всеки път с оригиналната версия да сендавам
          на устройството на картата, ше ми побелеят косите.
          На диска си е супер и много благо.
          А после копирам на SD Card закачена на компютъра през Card Reader.
          Последно редактирано от stivko; 03-11-09, 21:59.
          GARMIN nuvi 1490T
          OFRM Geotrade TOPO 4.90 Cyr
          ПЕЖО 307

Коментар

Първоначално публикуван от stivko Преглед на мнение
            А IMG файл дали има някой?
            Или поне някой да каже как да си направя файловете от мапсорса, щото ме е страх да сендвам в нувито.
            Аз не съм още на вътре с тези програми но мойто Нуви има СД карта и като дам уплоад с Мапсорса избирам да го прати на СД картата а не на вътрешната памет на устройството. После от СЯ картата можеш да си прайш квото си искаш с имедж фаила.

Абе тоз сървър http://rapidshare.com голямо менте. Няма ли някой друг на който да шарвате тез неща. Повече от един файл на ден не ми дава да изтегля и то само рано сутринта. Таз карта на чехия незнам колко време я тегля вече.
            Garmin nüvi® 205 (Денка)
            Nissan X-trail

Коментар

Купи си PremiumAccount и всичко става шест!

Коментар

Привет, колеги !
                Инсталирах си Atlas Czech 8 NT в MapSource и си работи добре. След това инсталирах Adresy CE v1. След инсталацията установих, че в C:\Garmin се е появила нова директория със съответните img-та и т.н., т.е. става дума за нов мапсет. Стартирах MapSource, отключих новия мапсет и какво да видя : Появява се контура на Чехия, но вътре е съвсем празно. Пробвах в различни мащаби - все същата работа. Въпросът ми е : Adresy CE v1 може ли да работи с MapSource и ако не, как се ползва. Доколкото разбрах става дума за търсене по адреси. Подлежи ли това на някаква визуализация на PC?
                Ако някой от компанията мълчи, причините може да са две : Или няма какво да каже или няма на кого да го каже.

Коментар

Работи, и то доста добре!
                  Можеш да проваш търсене за да се убедиш, след като намериш адреса може да превключиш на друга карта за да видиш пътищата в района.
                  Просто тази карта е пълна с невидими точки, представляващи адресите.
                  Картата се качва в устройството по стандартния начин, заедно с другите карти.
                  Животът се мери не с броя вдишвания, а с моментите които спират дъха
                  GARMIN nuviCam LMT, GARMIN nuvi 200

Коментар

Пробвах, да, така е. Зададох адрес, картата го намери в бялото поле, след което превключих на Atlas 8 NT и видях пътищата в района. След това затворих MapSource, стартирах го отново и повторих същата процедура както си бях в Atlas 8 NT. Резултатът беше същия. Та питам : защо е това Adresy като одтелен мапсет, когато самият Atlas 8 NT има същите функции? Напомням, че питам единствено и само за работа с MapSource, не за GPS-a. Нямам представа как работи с уред, защото моят e 60 CS и не може да приема карти във формат NT. Навигацията я правя с лаптоп, ползвайки NRoute.
                    Ако някой от компанията мълчи, причините може да са две : Или няма какво да каже или няма на кого да го каже.

Коментар

Базата в Adresy е много по-пълна. Единствено за това.

Коментар

Благодаря на всички за отговорите. Дано не ставам досаден, но бих искал да си исясня още нещо. Картите ТОПО Czech в почти всичките си версии също са рутиращи. При това съдържат много повече информация, понеже са и топографски. Въпросът ми е какво е наложило направата на Атласа, след като ТОПО имат всичко, което има и той, плюс допълнителните топографски данни. Да не би рутирането при ТОПО картите да е по-различно (несъвършено)?

Коментар

Първоначално публикуван от zippel Преглед на мнение
                          Благодаря на всички за отговорите. Дано не ставам досаден, но бих искал да си исясня още нещо. Картите ТОПО Czech в почти всичките си версии също са рутиращи. При това съдържат много повече информация, понеже са и топографски. Въпросът ми е какво е наложило направата на Атласа, след като ТОПО имат всичко, което има и той, плюс допълнителните топографски данни. Да не би рутирането при ТОПО картите да е по-различно (несъвършено)?
                          не е ли очевидно - по-олекотена карта , за тези, които нямат нужда от топо информация и се интересуват само от автомобилна навигация. защо българската карта има 7-8 разновидности/компилации?...
                          последна версия на спийд камерите и засадите: http://paralax.org/garmin/

Коментар

Първоначално публикуван от zippel Преглед на мнение
                            В добавка на отговора на gadev - специално тази карта е рутираща в Mapsource, но не и в уреда (пробвано на Nuvi 250W).

Коментар

Не съм я пробвал , но при трансфера долу имаше ли отметка на "Include route calculation.."?

Коментар

Първоначално публикуван от milstan Преглед на мнение
                                Не съм я пробвал , но при трансфера долу имаше ли отметка на "Include route calculation.."?
                                Няма, и е сиво (неактивно) - не може да се избере.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X