Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Некирилизирана карта на Москва за Garmin?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Некирилизирана карта на Москва за Garmin?

Търсих доста из форума (и извън), но не можах да намеря карта на Москва/Русия на английски (както се знае на нувито (350)не тръгва нищо на кирилица). Много ми трябва по специално на Москва.
    Попаднах на линк за версия 4.02, но нещо не се отваря
    "_ttp://rapidshare.com/files/65384777/rr402en.rar.html "
    Накой да е намирал? Страшно ще съм му благодарна....

До: Некирилизирана карта на Москва?

http://wwwboards.auto.ru/uaz/869217.html

Най-много утре някой ще отговори. Или още сега, ако не са се натръшкали да спят.

Коментар

Първоначално публикуван от t0nyk Преглед на мнение
      Търсих доста из форума (и извън), но не можах да намеря карта на Москва/Русия на английски (както се знае на нувито (350)не тръгва нищо на кирилица). Много ми трябва по специално на Москва.
      Попаднах на линк за версия 4.02, но нещо не се отваря
      "_ttp://rapidshare.com/files/65384777/rr402en.rar.html "
      Накой да е намирал? Страшно ще съм му благодарна....
      изпратих ти връзка за кирилизация на нувито в другата тема
      последна версия на спийд камерите и засадите: http://paralax.org/garmin/

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
        http://wwwboards.auto.ru/uaz/869217.html

Най-много утре някой ще отговори. Или още сега, ако не са се натръшкали да спят.
        Май вече са писали Само дето руски никак не разбирам...Единия като че ли препоръчва да се кирилизира GPS-a, а от другия линк се отваря препратка към google доста карти на Москва, само че на руски са сайтовете ?
        Дано някой е попадал на английската "Дороги России", v.4.02?
        Между другото в нея ("Дороги России") Москва подробна ли е?
        Ако да, може накрая да си я сваля цялата на руски, но не ми се щеше да модифицирам nuvi-to, ще изчакам още малко да видим в темата която е пуснал Стефан в руския форум(благодарности) дали има нещо което ще ми свърши работа?

Коментар

Файловете на картата трябва да лежат в такава директория: C:\Garmin\FAMILY_1120
          Стартираш *reg файла.
          Пътищата на Русия 4.02 на английски:
          Код:
          http://rapidshare.com/files/191318754/FAMILY_1120.rar

Коментар

Първоначално публикуван от milstan Преглед на мнение
            Файловете на картата трябва да лежат в такава директория: C:\Garmin\FAMILY_1120
            Стартираш *reg файла.
            Пътищата на Русия 4.02 на английски:
            Код:
            http://rapidshare.com/files/191318754/FAMILY_1120.rar
            Мерси, изтеглих картата - такава за пръв път ми попада...- разделена на много .img файлове...В този вид да не се води като вече инсталирана? (нямам сложен MapSource и не мога да разбера дали в него ще се вижда)? Стартирах рег. файла...Как мога да си я пратя в гпс-а или няма начин без да си инсталирам Мапсорса? По принцип знам, че .img направо се слага в гпс-а след като се отключи, но тази карта с многото файлове, като че ли трябва да мине през още нещо?
            Sorry за въпроса, сигурно е нещо просто, но за пръв път попадам на такъв вариант -мерси предварително, както и за линка.

Коментар

Само през MapSource!

Коментар

Дааамм...Само, че от Мапсорса, като и дадох "unlock" и не ми поиска 25 цифрения код, а ме прати на "online unlocking", където иска:

Unit ID:
                Serial Number:

Product Key/Coupon Code:

Първите 2 неща добре, но този "Coupon Code/product key" няма откъде да го взема....?

Пуснах подобно мнение и в раздела "инсталиране на карти", ако може някой да помогне? За пръв пъд ми се пуска този "Online unlock" от мапсорса..обикновено си пита 25 цифри? На още някой му се беше случило в другата тема, но решение май няма?

Коментар

Сигурно си инсталирал "MapSource 6.15.3" ? Там се отключва така:
                  "utilites->manage map products > Unlock Regions > ADD..."

Коментар

MapSource-a ми е 6.14.1? И направо ми излиза, кои карти са заключени..не ги избирам от "utilities"?

Коментар

Не разбирам какъв е проблема. Изкарай на екрана картата на Русия и я отключи по-горните стъпки. Те важат и за 6.14.1

П.П. Видях , че си се оправил с помощта на "тежката артилерия" (Garmin Unlocker).
                      Последно редактирано от milstan; 01-02-09, 14:31.

Коментар

Дааа...тамън щях да пиша и тука, че вече е "unlocked" но се заиграх с нея на ГПС...Мерси още веднъж....
                        Пуснах си тема и за .img на руската версия, понеже ми услужиха с кирилизиран GPS и сега ако я намеря, ще ги сравня....На пръв поглед тази (английската) работи доста добре....само докато научкам правописа на имената

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X