Здравейте,
Знам, че надали някой ме познава от този форум, нямам и акаунт за ФТП-то по ясни причини, немога да помогна с никоя карта досега за където и да било защото винаги сте с няколко крачки напред. Все пак да попрося... не остана друго... пък дано....
Много задължен ще съм за всякаква помощ за линк към Кенийска карта или источна африка (имало я било вътре). Ако има и как да благодаря вместо думи някак - бих!!! СПАСЯВАЙТЕ че тука е като пустиня! Знаци или маркировка по улиците не се намират... хич и идея си нямам накъде ме водят такситата и т.н. - сещате се предполагам натам.
В Кения съм за месец командировка и в празничните дни неможах да се подготвя ама хич за това пътуване. Сега с интернета до който имам достъп тук нито торенти вървят нито каквото и да било нормално при Нормален пинг до БГ или други разни сайтове от 1700-1800мс и 10-тина % загуба на пакети в най свободните часове (не се шегувам). Кения не е особено популярна за гармин поради неясни за мен причини... дори Шри Ланка в гражданска война намерих сравнително лестно, а тази хич.... сиид няма и каквото и да намеря на торент (а не и много) не върви дори за БГ нет а с тоя нет тук съвсем на нула.
скайп - stefan_chavdarov80
мейл - stefan.chavdarov at opencode.com
Благодаря,
Стефан
Коментар