Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Карта на Кения за Garmin

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Карта на Кения за Garmin

Здравейте,

Знам, че надали някой ме познава от този форум, нямам и акаунт за ФТП-то по ясни причини, немога да помогна с никоя карта досега за където и да било защото винаги сте с няколко крачки напред. Все пак да попрося... не остана друго... пък дано....

Много задължен ще съм за всякаква помощ за линк към Кенийска карта или источна африка (имало я било вътре). Ако има и как да благодаря вместо думи някак - бих!!! СПАСЯВАЙТЕ че тука е като пустиня! Знаци или маркировка по улиците не се намират... хич и идея си нямам накъде ме водят такситата и т.н. - сещате се предполагам натам.

В Кения съм за месец командировка и в празничните дни неможах да се подготвя ама хич за това пътуване. Сега с интернета до който имам достъп тук нито торенти вървят нито каквото и да било нормално при Нормален пинг до БГ или други разни сайтове от 1700-1800мс и 10-тина % загуба на пакети в най свободните часове (не се шегувам). Кения не е особено популярна за гармин поради неясни за мен причини... дори Шри Ланка в гражданска война намерих сравнително лестно, а тази хич.... сиид няма и каквото и да намеря на торент (а не и много) не върви дори за БГ нет а с тоя нет тук съвсем на нула.

скайп - stefan_chavdarov80
    мейл - stefan.chavdarov at opencode.com

Благодаря,
    Стефан

До: Спасявайте ме с карта на Кения моля моля моля

...

Коментар

Много благодаря на Димитър Д. за помоща!!!!!!!!

Коментар

Това не си ли ти:
        http://forum.pocketbulgaria.com/viewtopic.php?t=25055

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X