Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с Източна Европа при TomTom

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с Източна Европа при TomTom

Здравейте! Някой може ли да ми помогне с картите на източна Европа за TomTom GO 730. Страните, които ми трябват са Гърция, Румъния и България. На навигацията ги има качени, но проблема е позиционирането на картата, неправилно е - дава пътя, но стрелката се движи встрани от него. Трябва ли да се преинсталира? Ако да, можете ли да ми дадете от къде да сваля картите.

До: Проблем с Източна Европа при TomTom

Първоначално публикуван от Valo89 Преглед на мнение
    Здравейте! Някой може ли да ми помогне с картите на източна Европа за TomTom GO 730. Страните, които ми трябват са Гърция, Румъния и България. На навигацията ги има качени, но проблема е позиционирането на картата, неправилно е - дава пътя, но стрелката се движи встрани от него. Трябва ли да се преинсталира? Ако да, можете ли да ми дадете от къде да сваля картите.
    Колега проблема не е в картите а в апарата ти. Не ми се вярва томтом да имат толкова неточни карти-грешки да но не и постянно стрелката да те позиционира извън пътя. За София на томтом са подробни картите ако си от столицата направи още 2-3 теста и тогава пак пиши какъв е резултата.

Коментар

Картата на България и Румъния са вкарвани допълнително. За Европа няма проблем.
      Стрелката не винаги е извън пътя, но понякога пътя прави ляв завой, а командата, коята ми дава е да завия надясно.

Коментар

Ако картата ти е v.608 е нормално. Разгледай форумите за GPS , има нови подробни карти за BG от Teleatlas. Супер са!

Коментар

Здравейте, това е първият ми коментар във форума. Радвам се, че най-после станах част от него!
          А сега по темата - не само в източна, в цяла Европа прави проблеми.
          Не твърдя, че съм някакъв експерт. Просто имам двама познати с Том Том и впечатлението и при двата случая е, че тази навигация създава само проблеми. Пак казвам това е лично мнение , но бих те посъветвал при първа възможност да избереш нещо по-добро
          ПС конкретен случай беше когато в Англия тази навигацийка ни прати по заобиколен маршрут на 150 мили
          "Nec scire fas est omnia."(Quintus Horatius Flaccus)
          "Не можеш да знаеш всичко."(Квинт Хораций Флак)

Коментар

Кое според теб е по-добро и ако може да се обосновеш? С коя версия на софтуера и на картите са били твоите познати?
            Ако знаете само IGO и Гармин какви маршрути правят по някога.........?! Затова маршрута трябва да се разгледа предварително (поне аз отделям време за това).
            Последно редактирано от milstan; 15-01-09, 19:20.

Коментар

Уви не мога да цитирам картите. Но от това което се опитвам да следя по международните форуми(защото там мненията са наистина стотици) се вижда че новите серии на Garmin като, че изпреварват с една "дължина" Том Том. Скоро си играх с една такава машинка, стори ми се приятна за управление, а за точността си признавам незнам. При бъдеща работа с тези джаджи смятам да последвам твоя пример milstan и да проверявам маршрута предварително. Но просто не винаги човек има възможността да прави това. Затова за всеки случай- една хубава хартиена карта в жабката и дано няма ядове.
              "Nec scire fas est omnia."(Quintus Horatius Flaccus)
              "Не можеш да знаеш всичко."(Квинт Хораций Флак)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X