Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Инсталация на карти за начинаещи

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Инсталация на карти за начинаещи

Момчета, много е хубава темата. Обаче се получава супер глупаво, защото някои от линковете в началото просто не работят. Оттам ние, незнаещите (поне аз) не можем да си отключим картите и въобще да ползваме инструкцийте...

Коментар

Временно опитай с Google! Необходимите неща не са толкова много (май са само две : JetMouse и GmapTool).

Коментар

OK. Next question Изчерпих трите възможни имена, които устройството разпознава, но искам да кача още карти. Какво да направя?

Коментар

Да обединиш някои от картите.

Коментар

Аз че не съм толкова наясно - не съм! Ама тия линкове от началото на темата не бачкат! Та от 2 дена търся карта на Европа и от 5-6 торента нито един не тръгва да се тегли! Та форума по принцип не е ли за да си помагаме? Еми 17 страници тема и няма нито един работещ линк от къде се теглят тия карти, а в същото време има 100 човека тука дето ги имат ........???

Коментар

Зависи кой какво разбира под помощ? Ако погледнеш съответната тема за картата на Европа (поне последните две страници) ще видиш , че всички линкове работят.

Коментар

Аз съм убеден, че много повече от 100 човека имат уиндоус, но пак няма работещ линк, за да си го изтеглиш. Не само с картите е така. А за помагането - помагаме си твърде много даже.
                ДНЕВНИКЪТ НА СТАС
                СВЕТЪТ НА МАИТЕ. ГВАТЕМАЛА, БЕЛИЗ И ХОНДУРАС

Коментар

Последния уиндоус си го изтеглих от Z.M..DA и си работи идеално, така че не е съвсем същото, щото с тая карта ми се отели вола докато я намеря? А ако помагахте достатъчно, нямаше от 17 стр тема, да има 15 стр въпроси. Както и да е, благодаря все пак, живи и здрави!

Коментар

Благодаря за пожеланията! Аз каквото съм научил съм го научил от тук. Може да не е много, но толкова ми е трябвало.
                    ДНЕВНИКЪТ НА СТАС
                    СВЕТЪТ НА МАИТЕ. ГВАТЕМАЛА, БЕЛИЗ И ХОНДУРАС

Коментар

• От: До: Инсталация на карти за начинаещи

Не знам дали тук трябва да си задам въпроса но имам следния проблем изтеглих си тази карта http://web.uni-plovdiv.bg/vedrin/det...-35-041-4.html преименувах файла на GMAPSUPP.img направих си и файл GMAPSUPP.unl сложих ги в SD картата в папка Garmin пускам навигацията слагам отметка на картата и пак не ми излиза... Някакви идеи ?

Коментар

А папка Гаримн на SD картата направи ли?
                        И двата файла трябва да са в тази папка.
                        Nothing comes from nothing...

Коментар

Да направил съм папка Гармин всичко е вътре и не тръгва

Коментар

Нещо не ми е ясно - значи след като вкл. апарата все пак в списъка на картите картата се показва, отмяташ я и после като отидеш в началния екран като натиснеш Виж картата или както е там при теб и картата не се вижда? Да не си я инсталирал 2 пъти - на картата и на уреда? Или да имаш 2 карти пуснати едновременно? Правилото е 1 карта.
                            Другото, което можеш да пробваш е да отключиш картата за винаги със ънлокер - примерно Fast Image Unlocker /Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites!/ и тогава ще работи без отключващ файл на всякакво Гармин устройство.
                            И последен въпрос - какъв ти е апарата?
                            Nothing comes from nothing...

Коментар

Имам инсталирана карта на устройството но като махна отметката на нея и оставя само отметка на тази която ми е на SD картата може ли да има проблем или направо да изтрия тази от устройството и тогава да оставя само тази в картата която ми трябва ( в смисъл тя и тази в апарата ще ми трябва но по нататък ) Апарата ми е GARMIN nuvi 265W

Коментар

След дълго четене успях да вкарам картата в MapSource там я разчита но след като я прехвърлех от там в устройството не ми я показва и останах с извода, че не върви на моя модел апарат за сметка на това намерих нещо подобно което ще ми свърши работа за сега. ISG благодаря ти за отделеното време

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X