До: 2-3 КАРТИ НА ЕДНО SD?
Тази опция само изчиства кодовете от *.img , а картата пак си остава заключена. Има друга програма , която отключва *img файлове , но не винаги се получава. Но не разбирам какъв е проблема да се ползва *.UNL?
Тази опция само изчиства кодовете от *.img , а картата пак си остава заключена. Има друга програма , която отключва *img файлове , но не винаги се получава. Но не разбирам какъв е проблема да се ползва *.UNL?
/ във форума. Значи имам гармин нуви 760 , понасабрах си карти на околните страни ,където пътувах и ще пътувам /благодаря на дискутиралите темата - как се отключват карти !/ ,но като стигнах до настоящата тема - запецнах. Изпълних многократно инструкциите - и с бат.файл и без него /имам гмаптул 0.4.0/ - не ще и не ще. Търсих по-нови версии на програмката ,но за сега не открих...Накрая рекох ,съвсем случайно ,да опитам обединяване на две карти /и аз взех Гърция аутодрайв 1,6 /на гръцки/ + Турция не с гмаптул , а с сенддмап20 про вер.4.0. И взе че стана - толкова лесно и бързо ,че не повярвах на очите си.
...ама това, когато ми остане време
...
Коментар