В момента се сваля.. ще видим какво ще излезе, но става бавно... Ето покритието/ имам някакви съмнения за Северна Африка, но я имаме по принцип/
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Карта на Африка за Garmin
Свий
X
-
До: Карта на Африка
Първоначално публикуван от Веско Преглед на мнениеДобра е, купих преди врема частта за Кения и Танзания - много точна и подробна е, пътувах доста.
Северна Африка съм събрал по държави отделно, и много се надявам Астерикс да свърши обещаното с арабин по картата на Египет, иначе току-що свалих 3 имг на Египет от 2005г- пътища, Кайро и покрай Нил..
Картите като цяло са много нови- южна и югоизточна Африка, Нигерия... Не мога да намеря линк за Източна Африка, а има карта!!!
East Africa Street Maps Version 1
Ще ми се да се качи цяла Африка накуп, а не по парчета...
Коментар
-
Северна Африка съм събрал по държави отделно, и много се надявам Астерикс да свърши обещаното с арабин по картата на Египет, иначе току-що свалих 3 имг на Египет от 2005г- пътища, Кайро и покрай Нил.....но gtsvg ще останеш разочарован
...47кб е цялата карта,топографска...утре ще я дам да я видите...
gtsvg,моля да ми помогнеш,тъй като не съм на ти с компютрите и не разбрах как да кача картата на ftp-то...email:asterix85@abv.bg
Коментар
-
Свалих една GARMAP Africa Road Atlas 1.0, която е от началото на 2004-та. Самият сетъп е 75 МВ, но нещо не ме кефи много, защото 90% от обема е съсредоточен в ЮАР.
Също свалих и някаква стара Tracks4Africa, което е най-вече като offroad карта. Не че ги няма големите пътища, но тях ги има и в световната карта на Гармин.
Продължавам да чакам еМулето да довърши някои, за да видя кои си струват да се качват.
Коментар
-
Попадна ми GАRMAP Africa Series 2008 March Edition v 1.1
покриваща следните страни: ЮАР, Намибия, Ботсуана,Зимабве,Замбия,Лесото,Свазиленд,Танзания,Бурунди,Руанда,Уганда ,Нигерия и Кения. Съвестно копирах всичко от SD картата.
Файловете са: gmapsupp.img (154328Kb), gmapsupp.unl (1Kb), POI
Имам и Unit ID на устроиството (Garmin nuvi 760). Върши ли ви някаква работа? Аз не съм наясно със сухопътните карти. Казвайте какво трябва още.
В момента щъкам по западното крайбрежие на ЮАР и картата е много подробна.There is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark.
No wahalla.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Tramp Преглед на мнениеПопадна ми GАRMAP Africa Series 2008 March Edition v 1.1
покриваща следните страни: ЮАР, Намибия, Ботсуана,Зимабве,Замбия,Лесото,Свазиленд,Танзания,Бурунди,Руанда,Уганда ,Нигерия и Кения. Съвестно копирах всичко от SD картата.
Файловете са: gmapsupp.img (154328Kb), gmapsupp.unl (1Kb), POI
Имам и Unit ID на устроиството (Garmin nuvi 760). Върши ли ви някаква работа? Аз не съм наясно със сухопътните карти. Казвайте какво трябва още.
В момента щъкам по западното крайбрежие на ЮАР и картата е много подробна.
Southern Africa Streetmaps 2009
Southern Africa Streetmaps 2009, DEM
Southern Africa Streetmaps 2009, Topo & Rec
South Africa Waterways 2008, Second Edition
Nigeria Streetmaps, Topo & Rec Version 3
Indian Ocean Islands Streetmaps Version 1: Mauritius
на фтп-то има качени:
Southern Africa Streetmaps 2009, Topo & Rec
Nigeria Streetmaps, Topo & Rec Version 3
Indian Ocean Islands Streetmaps Version 1: Mauritius
South Africa Waterways 2008, Second Edition
на практика имаме всичко и ми се струва,че е по-ново от това , което предлагаш, но можеш да го качиш някъде,за да сравнимпоследна версия на спийд камерите и засадите: http://paralax.org/garmin/
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар