Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Карта на Африка за Garmin

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Карта на Африка за Garmin

В момента се сваля.. ще видим какво ще излезе, но става бавно... Ето покритието/ имам някакви съмнения за Северна Африка, но я имаме по принцип/
    Прикачени файлове

До: Карта на Африка

Добра е, купих преди врема частта за Кения и Танзания - много точна и подробна е, пътувах доста.
    Show must go on!
    LZ1VES

Коментар

Първоначално публикуван от Веско Преглед на мнение
      Добра е, купих преди врема частта за Кения и Танзания - много точна и подробна е, пътувах доста.
      Точно тази част и северна Африка я нямам.
      Северна Африка съм събрал по държави отделно, и много се надявам Астерикс да свърши обещаното с арабин по картата на Египет, иначе току-що свалих 3 имг на Египет от 2005г- пътища, Кайро и покрай Нил..
      Картите като цяло са много нови- южна и югоизточна Африка, Нигерия... Не мога да намеря линк за Източна Африка, а има карта!!!
      East Africa Street Maps Version 1

Ще ми се да се качи цяла Африка накуп, а не по парчета...

Коментар

Северна Африка съм събрал по държави отделно, и много се надявам Астерикс да свърши обещаното с арабин по картата на Египет, иначе току-що свалих 3 имг на Египет от 2005г- пътища, Кайро и покрай Нил..
        asterix си свърши работата...но gtsvg ще останеш разочарован...47кб е цялата карта,топографска...утре ще я дам да я видите...
        gtsvg,моля да ми помогнеш,тъй като не съм на ти с компютрите и не разбрах как да кача картата на ftp-то...email:asterix85@abv.bg

Коментар

видях,4е ве4е сте си я изтеглили...

Коментар

...сподели и с нас...

Коментар

Свалих една GARMAP Africa Road Atlas 1.0, която е от началото на 2004-та. Самият сетъп е 75 МВ, но нещо не ме кефи много, защото 90% от обема е съсредоточен в ЮАР.

Също свалих и някаква стара Tracks4Africa, което е най-вече като offroad карта. Не че ги няма големите пътища, но тях ги има и в световната карта на Гармин.

Продължавам да чакам еМулето да довърши някои, за да видя кои си струват да се качват.

Коментар

Попадна ми GАRMAP Africa Series 2008 March Edition v 1.1
                покриваща следните страни: ЮАР, Намибия, Ботсуана,Зимабве,Замбия,Лесото,Свазиленд,Танзания,Бурунди,Руанда,Уганда ,Нигерия и Кения. Съвестно копирах всичко от SD картата.
                Файловете са: gmapsupp.img (154328Kb), gmapsupp.unl (1Kb), POI
                Имам и Unit ID на устроиството (Garmin nuvi 760). Върши ли ви някаква работа? Аз не съм наясно със сухопътните карти. Казвайте какво трябва още.
                В момента щъкам по западното крайбрежие на ЮАР и картата е много подробна.
                There is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark.
                No wahalla.

Коментар

Първоначално публикуван от Tramp Преглед на мнение
                  Попадна ми GАRMAP Africa Series 2008 March Edition v 1.1
                  покриваща следните страни: ЮАР, Намибия, Ботсуана,Зимабве,Замбия,Лесото,Свазиленд,Танзания,Бурунди,Руанда,Уганда ,Нигерия и Кения. Съвестно копирах всичко от SD картата.
                  Файловете са: gmapsupp.img (154328Kb), gmapsupp.unl (1Kb), POI
                  Имам и Unit ID на устроиството (Garmin nuvi 760). Върши ли ви някаква работа? Аз не съм наясно със сухопътните карти. Казвайте какво трябва още.
                  В момента щъкам по западното крайбрежие на ЮАР и картата е много подробна.
                  това са най-новите карти на GARMAP:
                  Southern Africa Streetmaps 2009
                  Southern Africa Streetmaps 2009, DEM
                  Southern Africa Streetmaps 2009, Topo & Rec
                  South Africa Waterways 2008, Second Edition
                  Nigeria Streetmaps, Topo & Rec Version 3
                  Indian Ocean Islands Streetmaps Version 1: Mauritius

на фтп-то има качени:
                  Southern Africa Streetmaps 2009, Topo & Rec
                  Nigeria Streetmaps, Topo & Rec Version 3
                  Indian Ocean Islands Streetmaps Version 1: Mauritius
                  South Africa Waterways 2008, Second Edition

на практика имаме всичко и ми се струва,че е по-ново от това , което предлагаш, но можеш да го качиш някъде,за да сравним
                  Прикачени файлове
                  последна версия на спийд камерите и засадите: http://paralax.org/garmin/

Коментар

Благодаря gadev, не бях наясно с версийте на тези карти и мислех, че тази е последната.
                    There is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark.
                    No wahalla.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X