Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Kарта на Турция за Garmin - последна версия 2015 Т1
Свий
X
-
От: Kарта на Турция за Garmin
Благодаря за линка. Прави ми впечатление, че размера е доста по-малък от предните : 319 МБ (срещу 363 за 2014Т2, 354 за 2014Т1, 338 за 2013Т3 и 330 за 2013Т2). Дали няма нещо "орязано"?Ако някой от компанията мълчи, причините може да са две : Или няма какво да каже или няма на кого да го каже.
Коментар
-
По-малкия размер го отдават на подобрената компресия на файла. Не съм си играл да ги сравнявам с Бейскамп или да си правя Мапсорс версия. Нямам време в момента.
На устройството си работи и си намира адреси, на симулации води коректно.Nothing comes from nothing...
Коментар
-
Абе знаех си, че има нещо. Инсталирах картата за MapSource и констатирах, че на много места овалните форми са заменени с начупени линии, също както при картите с по-ниска детайлност.
Давам пример с едно кръгово к-ще в Истанбул. Вляво е версията 2014 T3ns, а вдясно една от предните версии.
Странно защо турците са решили така. Не знам какво означават буквите "ns" в заглавието на новата версия, може би е някакъв орязан вариант. Но факта си е факт. Картата изобилства от такива начупени линии.Ако някой от компанията мълчи, причините може да са две : Или няма какво да каже или няма на кого да го каже.
Коментар
-
Има ли оригинална Mapsource версия, че нещо не я намирам?
А за размера, ето обяснението:
http://www.gpspower.net/garmin-maps/...tml#post992116
Коментар
-
Възможно е нивото на генерализация при компилирането да доведе до почти 15 % по-малък обем на продукта, но съм изненадан, че прилагат такъв подход при карта 300 МБ. За уредите, които нямат SD слот е прекалено голяма, а за тези, които имат - прекалено малка, дори и за по-старите модели. Пусни GPS симулатора по горното кръгово кръстовище и виж какво става . Не знам как ще се държи в реални условия, но в близко време ще пробвам.
И аз не мога да намеря MapSource версия. Само img.Ако някой от компанията мълчи, причините може да са две : Или няма какво да каже или няма на кого да го каже.
Коментар
-
Пробвано в реални условия в Истанбул, нямаше проблеми. Явно начупените линии вследствие на по-малката генерализация дразнят само визуално като ги гледаш с MapSource в по-едър мащаб. Иначе на уреда картата си навигира нормално.Ако някой от компанията мълчи, причините може да са две : Или няма какво да каже или няма на кого да го каже.
Коментар
-
От: Kарта на Турция за Garmin - последна версия 2015 Т1
Последна версия - 2015 Т1 - благодарение на Catymag и гпспауър.Nothing comes from nothing...
Коментар
-
От: Kарта на Турция за Garmin - последна версия 2015 Т1
Моля за друг линк за картата защото този го отварям през 3 различни браузъра и не успявам да я сваля......
Също много ви моля , кажете от къде да си смъкна спиид камери и и ПОИ за Турция подходящи за Garmin Nuvi 200
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар