Обява

Свий
Няма добавени обяви.

моля за малко инфо

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• моля за малко инфо

Днеска ходих до jeef и попитах за карта на България за GPS и ми придложиха 128 mb sd card za 130 lv с пълна карта на България някой има ли инфо дали картат наистина е пълна

А не е ли по-добре да попитате тук направо sabin който прави единствената карта на България която става?

http://forum.offroad-bulgaria.com/forumdisplay.php?f=94
    VPetrov.photography

Коментар

Всъщност може да не съм точен. Става въпрос ако работите с GPS на Гармин...
      VPetrov.photography

Коментар

да gps е на garmin и има слот за sd card

Коментар

Не знам дали гарминска карта ще работи на този приемник. Ако си от софия може да пробваме.

Коментар

не не съм от софия а от Бургас нали и приемника е на гармин пак ли ще има проблем

Коментар

Първоначално публикуван от hummer Преглед на мнение
              не не съм от софия а от Бургас нали и приемника е на гармин пак ли ще има проблем
              Какъв ти е приемника? Би трябвало да работи на всички гармински...

Коментар

Има ли някъде из менютата нещо като Unit ID? Обикновенно се намира в "About" или "Software Version" може да се води и като "GPS ID". Ако намериш такова ID което трябва да е доста дълка цифра, може да пробваме да ти изпратя едно тестово фаилче което да сложиш на една SD карта и да пробваме.

Коментар

Първоначално публикуван от sabin Преглед на мнение
                  Има ли някъде из менютата нещо като Unit ID? Обикновенно се намира в "About" или "Software Version" може да се води и като "GPS ID". Ако намериш такова ID което трябва да е доста дълка цифра, може да пробваме да ти изпратя едно тестово фаилче което да сложиш на една SD карта и да пробваме.
                  да има утре ще ти го пратя на ЛС да пробваме

Коментар

Първоначално публикуван от sabin Преглед на мнение
                    Не знам дали гарминска карта ще работи на този приемник. Ако си от софия може да пробваме.
                    пратил съм ти ги на лично съобщение получел ли си ги

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X