Днеска ходих до jeef и попитах за карта на България за GPS и ми придложиха 128 mb sd card za 130 lv с пълна карта на България някой има ли инфо дали картат наистина е пълна
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
моля за малко инфо
Свий
X
-
А не е ли по-добре да попитате тук направо sabin който прави единствената карта на България която става?
http://forum.offroad-bulgaria.com/forumdisplay.php?f=94
-
Първоначално публикуван от hummer Преглед на мнениене не съм от софия а от Бургас нали и приемника е на гармин пак ли ще има проблем
Коментар
-
Има ли някъде из менютата нещо като Unit ID? Обикновенно се намира в "About" или "Software Version" може да се води и като "GPS ID". Ако намериш такова ID което трябва да е доста дълка цифра, може да пробваме да ти изпратя едно тестово фаилче което да сложиш на една SD карта и да пробваме.
Коментар
-
Първоначално публикуван от sabin Преглед на мнениеИма ли някъде из менютата нещо като Unit ID? Обикновенно се намира в "About" или "Software Version" може да се води и като "GPS ID". Ако намериш такова ID което трябва да е доста дълка цифра, може да пробваме да ти изпратя едно тестово фаилче което да сложиш на една SD карта и да пробваме.
Коментар
-
Първоначално публикуван от sabin Преглед на мнениеНе знам дали гарминска карта ще работи на този приемник. Ако си от софия може да пробваме.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар