Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дулбиране на улици (при търсене) в картата на Геотрейд

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Дулбиране на улици (при търсене) в картата на Геотрейд

Здравеите!Въпросчето ми е към ползващите БГ картата от Геотреид,та защо ми се появяват при търсене на улици по име няколко еднакви имена (улици) в списъка.Ако е важно с Нуви 310 съм.
    [SIZE=3]= [B]Nuvi 310-[/B][I][COLOR=red]BG map[/COLOR][/I](Sabin) =[/SIZE]

Най вероятно защото улицата е разделена на повече от една част. Това не може да се избегне, особено когато част от улицата е примерно еднопосочна а друга не, или когато са различен тип. Сега като пуснем тази с адресите в началото на следващата седмица предполагам че ще изчезне този проблем(поне за улиците с въведени адреси), защото ще може да се даде точен адрес.

Коментар

Първоначално публикуван от sabin Преглед на мнение
      Най вероятно защото улицата е разделена на повече от една част. Това не може да се избегне, особено когато част от улицата е примерно еднопосочна а друга не, или когато са различен тип. Сега като пуснем тази с адресите в началото на следващата седмица предполагам че ще изчезне този проблем(поне за улиците с въведени адреси), защото ще може да се даде точен адрес.

Е това е много приятна вест .Ще има тарсене по номер-така ли да го разбирам???
      П.С.
      Събине,ако ти е от помощ мога да ти пращам точки на точни номера по улиците в София.Работат ми е такава,че постоянно пътувам и ходя на адреси и спирам то4но на адресите пред вратите .Ако стават тези точки за картата казваи.
      [SIZE=3]= [B]Nuvi 310-[/B][I][COLOR=red]BG map[/COLOR][/I](Sabin) =[/SIZE]

Коментар

Първоначално публикуван от garmina Преглед на мнение
        Е това е много приятна вест .Ще има тарсене по номер-така ли да го разбирам???
        П.С.
        Събине,ако ти е от помощ мога да ти пращам точки на точни номера по улиците в София.Работат ми е такава,че постоянно пътувам и ходя на адреси и спирам то4но на адресите пред вратите .Ако стават тези точки за картата казваи.
        Да.

Сигурно ще са от помощ, но системата на гармин е такава, че адресите се задават на пресечка. Пример: от ляво четни от номер 16 до номер 24, от дясно нечетни 21-29. Т.е. един номер може да ми е от полза за сверка на данните, но няма да има как да го вкарам. Така че не си заслужава да се занимаваш, но благодаря за предложението за помощ.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X