Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как NUVI чете POI инфото

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Как NUVI чете POI инфото

Здравейте. Не мога да разбера как NUVI чете POI инфото. Изтеглям си интересни точки от пойплазата но те са csv или gpx формат сигурно трябва да ги конвертирам с нещо. И ако се конвертират във формата който ми трябва къде да ги сложа в POI на вътрешната памет ще работят ли ако включа карта от SD или ако ползвам карта от SD трябва да правя и там папка POI ? Или въоще тези файлове не се конвертират а се слагат другаде но не знам кой формат от двата да си изтегля за NUVI ?

До: Как NUVI чете POI инфото

И двата варианта (.csv и .gpx) са работещи. Качват се с POI loader. Разлика има само за speed камери - ако ги качиш от .csv няма да имаш предупреждение, а само ще са ти като списък с точки (като другите POI).
    Има май различни версии POI loader - най-добре си избери такава, която може да качва файла и на друго място (напр. на компютъра ти), а не само на GPS-а - защото винаги файла е с едно и също име, и по този начин се "затриват" старите POI. Готовият файл трябва да е в папка POI, няма ограничение за името му. Не знам зали ще чете от SD картата. Но както казват, "от опит глава не боли".
    Всъщност, всичко това не е ли вече обсъждано ?

Коментар

До: Как NUVI чете POI инфото

Когато се качват с PoiLoader винаги при приближаване до точката ще те известява със звук (зависи пак с колко караш и каква граница е зададена на точката). Затова по този начин е добре да се качват само радари. В уреда можеш да ги избираш от "Накъде > Екстри > Потребителски точки POI."
      Обикновени ПОИ се качват с МapSource и се търсят в "Накъде > Любими.

Темата е тук:
      http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=18897

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X