Здравейте. Не мога да разбера как NUVI чете POI инфото. Изтеглям си интересни точки от пойплазата но те са csv или gpx формат сигурно трябва да ги конвертирам с нещо. И ако се конвертират във формата който ми трябва къде да ги сложа в POI на вътрешната памет ще работят ли ако включа карта от SD или ако ползвам карта от SD трябва да правя и там папка POI ? Или въоще тези файлове не се конвертират а се слагат другаде но не знам кой формат от двата да си изтегля за NUVI ?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Как NUVI чете POI инфото
Свий
X
-
До: Как NUVI чете POI инфото
И двата варианта (.csv и .gpx) са работещи. Качват се с POI loader. Разлика има само за speed камери - ако ги качиш от .csv няма да имаш предупреждение, а само ще са ти като списък с точки (като другите POI).
Има май различни версии POI loader - най-добре си избери такава, която може да качва файла и на друго място (напр. на компютъра ти), а не само на GPS-а - защото винаги файла е с едно и също име, и по този начин се "затриват" старите POI. Готовият файл трябва да е в папка POI, няма ограничение за името му. Не знам зали ще чете от SD картата. Но както казват, "от опит глава не боли".
Всъщност, всичко това не е ли вече обсъждано ?
-
До: Как NUVI чете POI инфото
Когато се качват с PoiLoader винаги при приближаване до точката ще те известява със звук (зависи пак с колко караш и каква граница е зададена на точката). Затова по този начин е добре да се качват само радари. В уреда можеш да ги избираш от "Накъде > Екстри > Потребителски точки POI."
Обикновени ПОИ се качват с МapSource и се търсят в "Накъде > Любими.
Темата е тук:
http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=18897
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар