може ли за ланд круйзер 120 да се намири карта на българия
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
land cruiser gps
Свий
X
-
Стефане дай да не обиждаме без причина. Човека пита нещо конкретно което има и конкретен отговор.
Отговора е че ако става въпрос за вградената навигационна система няма да намерите карта. Потърсете в архивите там има изписано много за вградените системи. Накратко нищо освен оригиналната карта. И скоро няма да има.
Препоръчвам ви да се поинтересувате от един модел на Гармин който има и интерефес към видео така че може да направи визуализация на дисплея на навигационната система... Също има писано в архивите за него...
Коментар
-
О, нижайше прося прошка!
Просто "Бе дайте тука некфа булгарийка за Мойо дзадник!" ми прозвуча някакси кат депутатско питане, та може и да не съм го разбрал човекот ...
Па си и помислих че който има кинти за такава тлъста хлебарка може да се е набутал и за някоя книга. На тема как е направен света и от кви части. Де да знам че е много велик и зает, и няма време за глупости. Като например да се сети че колата му съдържа обичайните железа)) И че нещо което се казва Глобал нам си кво не е само за ТЛК 120. Със сини габарити и тонирани стъкла.
Коментар
-
Еми да вземем да се кръстим форума на разбивачите а? Аз пък не виждам смисъл никой да разбиваме още по-малко един редовен участник в портала. Ако не е ясно какво точно е попитал или пък не се е изразил правилно, го коригирайте, но така ако продължавате, тук ще останете да си пишете двама и да се "разбивате"
Коментар
-
Стефан много кафе пие, или точно му е дошла сметката за парно
По темата. Големите фирми които се занимават с тези карти вече имат данни на България и София, така че максимум до една година ще има карти за навигациите за коли.
Коментар
-
За автомобилите на VAG с DVD навигационна система (2004 - 2005-та година) вече има работеща карта за България. В нея има доста подробна карта на София, предполагам и на други по-големи градове, но нямах време да я разгледам подробно.
Коментар
-
Първоначално публикуван от outback Преглед на мнениеКакво е VAG?
Коментар
-
Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнениеЗа автомобилите на VAG с DVD навигационна система (2004 - 2005-та година) вече има работеща карта за България. В нея има доста подробна карта на София, предполагам и на други по-големи градове, но нямах време да я разгледам подробно.
Коментар
-
Re: land cruiser gps
Какво ти пречи тойотата дразниш ли се, че и ти не можеш да си купиш. Аз мисля, че точно в този форум е мястото колегата да пита за разни работи свързани с джипове- а и то поне според мен едни от най- добрите. Колко типично по български (за съжаление) направо ми се гади бе човек. А по въпроса с картите за коли има само на навтек и са си ги купили само Бекер никой друг все още- така че за тойота ще чакаме още - надявам се малко.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар