Обява

Свий
Няма добавени обяви.

land cruiser gps

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• land cruiser gps

може ли за ланд круйзер 120 да се намири карта на българия

Едва ли. Вече няма от къде да се намери и кюфте за българска вилица ...
    Пич, да се фукаш с парите си май не е стилът на тоя сайт. Тука има и по-богати от тебе хора. Не се съмнявай.

Коментар

Стефане дай да не обиждаме без причина. Човека пита нещо конкретно което има и конкретен отговор.

Отговора е че ако става въпрос за вградената навигационна система няма да намерите карта. Потърсете в архивите там има изписано много за вградените системи. Накратко нищо освен оригиналната карта. И скоро няма да има.

Препоръчвам ви да се поинтересувате от един модел на Гармин който има и интерефес към видео така че може да направи визуализация на дисплея на навигационната система... Също има писано в архивите за него...
      VPetrov.photography

Коментар

О, нижайше прося прошка!
        Просто "Бе дайте тука некфа булгарийка за Мойо дзадник!" ми прозвуча някакси кат депутатско питане, та може и да не съм го разбрал човекот ...
        Па си и помислих че който има кинти за такава тлъста хлебарка може да се е набутал и за някоя книга. На тема как е направен света и от кви части. Де да знам че е много велик и зает, и няма време за глупости. Като например да се сети че колата му съдържа обичайните железа)) И че нещо което се казва Глобал нам си кво не е само за ТЛК 120. Със сини габарити и тонирани стъкла.

Коментар

Ти направо го РАЗБИ
          Луд умора нема,само се поти!!!

Коментар

Еми да вземем да се кръстим форума на разбивачите а? Аз пък не виждам смисъл никой да разбиваме още по-малко един редовен участник в портала. Ако не е ясно какво точно е попитал или пък не се е изразил правилно, го коригирайте, но така ако продължавате, тук ще останете да си пишете двама и да се "разбивате"
            VPetrov.photography

Коментар

Ми да дойде тогава утре, да каже некой виц, и му е простено. И сигурно Гада ще го набута в Златните Страници на форума даже. За най-политически бъзикащ въпрос)

Коментар

Стефан много кафе пие, или точно му е дошла сметката за парно

По темата. Големите фирми които се занимават с тези карти вече имат данни на България и София, така че максимум до една година ще има карти за навигациите за коли.

Коментар

За автомобилите на VAG с DVD навигационна система (2004 - 2005-та година) вече има работеща карта за България. В нея има доста подробна карта на София, предполагам и на други по-големи градове, но нямах време да я разгледам подробно.
                  Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Какво е VAG?
                    IF YOU DON'T KNOW,DON'T GO

Коментар

Днес бях в сервиза на Ауди в Дружба
                      продават навигационен диск с карта на София+карта на всички пътища в страната на смешната цена от 800лв.
                      Става за новите модели на Ауди

Звънни до Тойота може и те да имат няква изненада

Коментар

Първоначално публикуван от outback Преглед на мнение
                        Какво е VAG?
                        VAG e това, само че като разгледах списъка с фирмите които участват, ще направя лека корекция на предишния си пост. Картата работи на Фолксваген и Ауди, за другите марки не знам. Може би картата която имам е същата за която говори Краси.
                        Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
                          За автомобилите на VAG с DVD навигационна система (2004 - 2005-та година) вече има работеща карта за България. В нея има доста подробна карта на София, предполагам и на други по-големи градове, но нямах време да я разгледам подробно.
                          Щом го има там, значи скоро ще го има и в дата-та

Коментар

БЛАГОДАРЯ ЗА ОТГОВОРИТЕ

Коментар

Re: land cruiser gps

Какво ти пречи тойотата дразниш ли се, че и ти не можеш да си купиш. Аз мисля, че точно в този форум е мястото колегата да пита за разни работи свързани с джипове- а и то поне според мен едни от най- добрите. Колко типично по български (за съжаление) направо ми се гади бе човек. А по въпроса с картите за коли има само на навтек и са си ги купили само Бекер никой друг все още- така че за тойота ще чакаме още - надявам се малко.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X