Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Направа на успоредни прави???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Направа на успоредни прави???

Някой може ли да ми помогне в следното :
    Аз съм малко новак, но правя това онова, и ми трябва да направя на една линия, няколко други успоредни на нея през определени метри, след което тези многото линии ще се правят на малка карта и така в GPS-а да си направя картата.
    Това е леко като тест да ли може да се направи лесно и бързо, че точка по точка малко.... бавно и омръзващо.
    Благодаря !

До: Направа на успоредни прави???

Autocad ще ти свърши чудесна работа, но съм сигурен, че има и по-лесни начини.
    LZ1AIV

Коментар

Първоначално публикуван от getdown Преглед на мнение
      ...след което тези многото линии ще се правят на малка карта и така в GPS-а да си направя картата.
      Честно казано не ми е ясно какво точно искаш да направиш. Asenv е прав, че чрез Autocad ще успееш да направиш успоредните прави, но как от тези прави ще направиш "малка карта в GPS-a", това по никакъв начин не го разбирам. Поясни го ако може.
      Ако някой от компанията мълчи, причините може да са две : Или няма какво да каже или няма на кого да го каже.

Коментар

Да, с Autocad е най-добре. Може би колегата getdown, търси тази тази тема:
        Как самостоятелно да си направим карта за Garmin

Поздрави,

Коментар

Първоначално публикуван от getdown Преглед на мнение
          Някой може ли да ми помогне в следното :
          Аз съм малко новак, но правя това онова, и ми трябва да направя на една линия, няколко други успоредни на нея през определени метри, след което тези многото линии ще се правят на малка карта и така в GPS-а да си направя картата.
          Това е леко като тест да ли може да се направи лесно и бързо, че точка по точка малко.... бавно и омръзващо.
          Благодаря !

може и с ГИС софтуер (QGIS с GRASS поддръжка, ArcGIS). Ако целта ти е да направиш мрежа има и такива инструменти.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X