Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Карти за ТомТом Навигатор 6

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Карти за ТомТом Навигатор 6

Който ползва такова нещо, може да погледне тук. Само дето свалянето ще да е дълъг и досаден процес ...
    Ние не сме неутрални!

А какво ви е мнението за "таковата нещо" ,точно снощи един приятел се счупи от хвалене.
    B+

Коментар

върши работа, но само за "on road", особено ако пътуваш из непознат район
      Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
      Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Том-том-а винаги е бил позициониран за чисто онроуд приложение. между впрочем напоследък подобна тенденция се наблюдава и при новите продукти на Гармин...
        VPetrov.photography

Коментар

Като устройство и екстри, TomTom е по-добър от Garmin, само дето при него няма достатъчно хубави карти за БГ, единствено Map of Eastern Europe. За пример давам това че при томтом може да зададеш координати, което при гармин неможеш, а това е полезно ако се изгубиш в гората и някой ти даде неговите координати

Коментар

Не е вярно, че Garmin on-road моделите не поддържат въвеждане на координати. Погледнете в приложените снимки от nuvi360.

Успех

Т.
            Прикачени файлове
            Good guys drive Land Rovers!

Коментар

Nuvi да, но StreetPilot и други модификации не могат.

Коментар

Първоначално публикуван от nokiapeople Преглед на мнение
                Nuvi да, но StreetPilot и други модификации не могат.
                Ами то е хубаво като се пише, да се пише конкретно за кои модели става дума. Щото днес чета, че в Garmin не можело, пък в моя Garmin (Map 60CSX) си може ...
                Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
                  Ами то е хубаво като се пише, да се пише конкретно за кои модели става дума. Щото днес чета, че в Garmin не можело, пък в моя Garmin (Map 60CSX) си може ...
                  Може но твоя Garmin е съвсем друг тип gps приемник, тук говорим за навигации за кола, поне по твоята тема така се разбира, защото TomTom нямат навигации от типа 60CSx ..

Коментар

Някой пробвал ли е ТомТом 6-цата дали е "излекувана". Много бих искал да имам работещ томтом6 за европа с карти
                    LZ1JJJ

Коментар

За 6-цата не знам ама старият си работи перфектно на покет-а.

Коментар

ТомТом 6

ТомТом 6-цата е "излекувана".Tомтом6 картите са друг формат ,самата програмка малко са я "пипнали" и ми се струва че работи доста по-бързо спрямо TomTom5

Коментар

Първоначално публикуван от savich Преглед на мнение
                          ТомТом 6-цата е "излекувана".Tомтом6 картите са друг формат ,самата програмка малко са я "пипнали" и ми се струва че работи доста по-бързо спрямо TomTom5
                          Savich, за версията която е посочил V93 ли говориш, защото вече няколко теглих уж лекувани, ма явно не достатъчно. Искам да си сваля работещ томтом6 + картите на европа (по възможност и западна и източна)
                          LZ1JJJ

Коментар

Re: Карти за ТомТом Навигатор 6

Здравейте някой ще сподели ли Том Том за ПДА + лекарството, който ми го прати ще го сложа на сайта ми за свободно теглене.

Поздрави,
                            Бъдете живи и здрави!

Коментар

Re: Карти за ТомТом Навигатор 6

Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение
                              Здравейте някой ще сподели ли Том Том за ПДА + лекарството, който ми го прати ще го сложа на сайта ми за свободно теглене.

Поздрави,
                              Идеята не е много добра. Говоря за сайта. Не знам какъв е, но това е пиратски софтуер. Ако все пак не е проблем, мога да го кача и тук като файл, ако имам това право защото забелязвам, че съм на режим на одобрение.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X