Който ползва такова нещо, може да погледне тук. Само дето свалянето ще да е дълъг и досаден процес ...
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Карти за ТомТом Навигатор 6
Свий
X
-
Като устройство и екстри, TomTom е по-добър от Garmin, само дето при него няма достатъчно хубави карти за БГ, единствено Map of Eastern Europe. За пример давам това че при томтом може да зададеш координати, което при гармин неможеш, а това е полезно ако се изгубиш в гората и някой ти даде неговите координати
Коментар
-
Първоначално публикуван от nokiapeople Преглед на мнениеNuvi да, но StreetPilot и други модификации не могат.Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнениеАми то е хубаво като се пише, да се пише конкретно за кои модели става дума. Щото днес чета, че в Garmin не можело, пък в моя Garmin (Map 60CSX) си може ...
Коментар
-
Първоначално публикуван от savich Преглед на мнениеТомТом 6-цата е "излекувана".Tомтом6 картите са друг формат ,самата програмка малко са я "пипнали" и ми се струва че работи доста по-бързо спрямо TomTom5LZ1JJJ
Коментар
-
Re: Карти за ТомТом Навигатор 6
Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнениеЗдравейте някой ще сподели ли Том Том за ПДА + лекарството, който ми го прати ще го сложа на сайта ми за свободно теглене.
Поздрави,
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар