Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мога ли да разчитам на City Navigator-a 2009?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Мога ли да разчитам на City Navigator-a 2009?

Здравейте .

Предстои ми пътуване до Австрия и в последствие оттам до Германия, след което прибиране обратно .

Въпросът ми с какви карти да се въоръжа точно ;п? България я изключвам, защото Sabin и компания правят нужното!

Остават Сърбия, Унгария, Австрия, Германия...

На компютъра имам така нареченото Adria Route, което четох, че включва Сърбия, но ще му погледна версията, че го теглих преди време.

Устройството ми е Garmin Nuvi 255 W, което дойде с 2009 на City Navigator-a. Чудя се ще ми свърши ли работа или да кача 2010?

Ако той може да ме оправи и в Сърбия(той пътят е един), въобще да не качвам картата на Сърбия? Има още седмица и нещо преди да тръгна и искам да ми се изясни дали да купувам (micro)SD карта или мога да мина с текущата конфигурация?

Просто ме интересува хора карали по маршрута какво мислят .

Поздрави

До: Мога ли да разчитам на City Navigator-a 2009?

Здравей! Пътувал съм през същия маршрут и още нататък. Карал съм само със City Navigator Europe NT2008. Никъде не съм се обърквал - навигираше ме перфектно. Само в Сърбия е пусто. Има главните и второстепенните пътища. Но ако искаш си сложи Adria ROute, ако се отбиваш някъде, но аз си минах без проблем. После спахме в Будапеща и от там тръгнахме за Австрия, Чехия, Германия, Франция и др. направихме си екскурзия с колата. Ползвай 2009. 2010 няма много големи подобрения, но ако искаш го пробвай - има нови POI по този маршрут и някои малки нови пътища.
    GARMIN nuvi 2350 LT
    GARMIN nuvi 250W - broken display

Коментар

Здравей моят съвет е да ползваш следните карти:SCG 2.0 за Сърбия Navi Guide Hungary 5.0 за Унгария и след това City Navigatorа

Коментар

Картата на Унгария е много подробна от гледна точка на СНЕ 2010.1 Така че не ти трябва отделна карта, защото СНЕ има почти пълно покритие на Унгария. За Сърбия си сложи, за всеки случаи. Приятен път!!!

P.S Новата магистрала в Унгария, през която ще минеш е перфекнна. Една от най - новите в ЕВропа, но е много скучна - само прав път!
        GARMIN nuvi 2350 LT
        GARMIN nuvi 250W - broken display

Коментар

Последната карта на Унгария е NaviGuide 5.2; в AdriaRoute може и да влиза Сърбия, но най-добре си сложи последната сръбска карта - v.2.0.
          Разбира се че City Navigator Europe 2010 е по-добър от 2009 (малко или много) - така че ако имаш възможност, действай.
          В Австрия и Германия не съм пътувал, но първото ми излизане беше почти по този маршрут до Чехия, без GPS - не успях никъде да се заблудя.
          След това имам още 2 пътувания по маршрута, вече с GPS, с актуалните за момента карти - пътуването е по-леко и приятно (или поне на мен като шофьор така ми се стори).

Коментар

Колеги, благодаря за хубавите отговори!

Едно нещо все още не ми е ясно относно картите - като ги тегля, те самите вътре са на множество .img файлове. Мисля, че са разделени по някакви региони. Пробвах примерно с GmapTool да ги обединя, но нещо не излизат правилно FID-овете, естествено, че сигурно не правя нещо правилно.

През МапСоурце не съм пробавал, но там малко ме е страх, защото чух, че автоматично презаписва върху някой файл, а пък аз имам и gmapsupp, gmaprom 0 и 1 и не знам .

Някой направи ли вече готов img файл или поне да обясните как множеството .имг да ги направя на един. Предполагам вече е обсъждано, но в интерес на истината не го открих.

Ще продължа и на английски да търся .

Поздрави

Коментар

Колега, кои карти ти трабват ще ти ги обединя.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X