Значи, е така докато си човъркам по гарминчето ми светва една мисъл. Дали е възможно да си кача примерно LITE на OFRM и да си го ползвам, когато си шофирам по пътя и да си кача TOPO 25 версията, като си я превключвам за офроуда? Тарикат, а, обаче не намерих писания по този въпрос във форума. Пробвах да направя така, ниц, не се вижда картата с промененото име. Та ако някой знае, да сподели.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Може ли да се качат два варианта на една и съща карта?
Свий
X
-
До: Може ли да се качат два варианта на една и съща карта?
За това е хубаво картата да бъде направена от отделни модули, така че да се ползват за различни цели при което да има минимум излишна информация на дисплея. Особено ако се включват за бъдеще туристически пътеки или други приложения направени на основание на клиентските потребности. Е, по-добрия вариант е модулите да работят поотделно и комбинирано и в синхрон. Но това го решават създателите на картата и може да се обърнете към тях с предложение за подобрение на бъдещите версии на картата.Последно редактирано от tabak; 29-07-09, 09:44.
Коментар
-
Първоначално публикуван от glevkov Преглед на мнениеАко запишеш двата варианта на различни SD карти, превключването няма ли да стане, като сменяш картите?
Коментар
-
Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнениеВ този случай едната SD ще е пиратска.
Купил съм картата версия 4.6.
Получил съм ъпдейти 4.7, 4.8, 4.9
Имам ги всичките, със серииния номер за моя GPS. Кое ги прави пиратски?"Аз знам, че нищо не знам. Но вие и това не знаете."
Коментар
-
Ако картата е купена предварително инсталирана в уреда , тя е заключена към съответния уред и могат да се слагат различни версии на различни SD карти и не би трябвало да се счита за пиратство , защото ще работят само на дадения уред. В случая се използва само един отключващ код.
Коментар
-
благодаря момчета, бяхте изчерпателни. Да използвам случая и да изкажа своите адмирации към форума. Отдавна съм пасивен участник т.е. читател, смятам вече да мина от другата страна...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар