Колеги дайте ми малко инфо как става инсталирането на пой точки? На SD карта от сайта poiplaza.com съм свалил поне 100, но незнам как да ги вкарам. Имам си мапсурс и POILOADERF, но незнам как става. Благодаря предварително.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
POI ТОЧКИ - как и по какъв начин?
Свий
X
-
До: POI ТОЧКИ - как и по какъв начин?
Значи пои точките сам ги свалил от www.poiplaza.com и всичките са вав формат gpx. но са със зип и незная как да ги кача
Коментар
-
Колега, да ти кажа честно, аз сЪм малко бос в тая сфера. Ако можеш ми помогни. Значи точките съм ги свалил от интернет и трябваше да се разархивират, после пуснах ПОИЛОУДЕР, но нямаше нищо инсталирано на нувито.Последно редактирано от Pacific; 07-07-09, 11:36.
Коментар
-
Първоначално публикуван от panko_80 Преглед на мнениеКолега да ти кажа чесно ас сам малко бос в тая свера ако можеш ми помогни значи точките сам ги свалил от интернет и трябваше да се разархивират после пуснах ПОИЛОУДЕРФ но нямаше ништо инсталирано на нувитоLR Discovery I, 300 TDI+Grigri+велосипед и кънки+Nitrox+Icom ID-51
Коментар
-
Първоначално публикуван от jordan1966 Преглед на мнениеЩом са в формат gpx,директно ги копирай там!Без пойлоудер!
Колегата трябва малко по-внимателно да прочете линковете, които са му предложени, а може да почете и в Help-а на самия POILoader.
Нещата са прости, но трябва да не се чете през ред...
---
Тя тази тема май не е за този раздел.
Животът се мери не с броя вдишвания, а с моментите които спират дъха
GARMIN nuviCam LMT, GARMIN nuvi 200
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар