Някои да ми предложи подробни карти на градовете с улици и номера на Украйна и Молдова за Гармин
и по точно имената на картите ,версиите
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Допитване за карти
Свий
X
-
До: Допитване за карти
За Молдова не мога да ти помогна.
За Украйна - има няколко карти, като в едната има улици и номера за един град, в друга - друг град, и т.н. Кажи за кой град става въпрос.
Иначе най-новото за момента е
CarteBlanche - 3.60
Luxena (NavLux) - 28.04.2009 (само .img)
Aeroscan - 4.13
-
-
За Кировоград най-добре е Aeroscan 4.13, след това (може би наравно) CarteBlanche 3.60, и най-зле е NavLux Ukraine Navigator 11.03.2009 (това в Мапсорса), както и по-новата версия от 28.04.2009 - улиците ги има, но без имената им, съответно и номера няма.
Коментар
-
Да и аз така мисля за Аероскан 4.13 но самите градчета и улици са на Украйнски и немога да търся на нювито защото нямам украйнска клавиатура.Първоначално публикуван от gr_kanev Преглед на мнениеЗа Кировоград най-добре е Aeroscan 4.13, след това (може би наравно) CarteBlanche 3.60, и най-зле е NavLux Ukraine Navigator 11.03.2009 (това в Мапсорса), както и по-новата версия от 28.04.2009 - улиците ги има, но без имената им, съответно и номера няма.
Има ли я някаде на латиница или на кирилица?
Коментар
-
WebUpdater-а на 250W не ми предлага украински текст (клавиатура).Първоначално публикуван от milstan Преглед на мнениеИзтегли си с WebUpdater украински текст (ако си с Nuvi2XX , Nuvi7XX) и ще имаш клавиатура...
Коментар
-
Пробвай вземи от долния архив украинския текст и го сложи в твоята папка Text да видиш дали ще излезе клавиатура:
П.П. Текстът е от Nuvi205.Прикачени файловеПоследно редактирано от milstan; 05-07-09, 15:00.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар