Искам да попитам GPS приемник от рода на Гармин 350 имали някакав начин да му баде инсталирана ниакаква програма чрез която да тарси фирми по вазможнос в цяла европа благодаря предварително
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Garmin 350 Търси Фирми
Свий
X
-
До: Garmin 350 Тарси Фирми
Първоначално публикуван от ivobang Преглед на мнениеАко успееш да му инсталираш GOOGLE нямаш грижи.
изби рибата с този отговор
можеш да търсиш всичко което е инсталирано като POI точки,порови се в нета,има почти всичко което те интерисува
особено важно е фирмата която търсиш да е пожелала да може да се търси,има специална тема по въпроса,всеки който е пратил координати до колкото знам го има в картите,не съм чувал на някой да му е отказаноефтиното или излиза скъпо или е незаконно
Коментар
-
Предварително се извинявм, че не мога да дам конструктивно мнение по темата, но хич не ми става ясно кой какво тАрси или тЪрси...
panko_80, извинявай, но би ли ме "светнал" какво ще рече:
"тАрси фирми"?
Гармина ли тЪрси фирми, ти ли тАрсиш фирми или иде реч за нещо непознато за мен ....
Коментар
-
Изкам и ас мойто Гарминчи да търси ама само еднолични търговци ме интересуват холдинзи и еоодета не ми давайте
Сериозно, брат Гармина не може да търси фирми,а само адреси на които се намират самите фирми.Извинявай не се подигравам ами само се шегувам весело да е във форума.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар