Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Garmin 350 Търси Фирми

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Garmin 350 Търси Фирми

Искам да попитам GPS приемник от рода на Гармин 350 имали някакав начин да му баде инсталирана ниакаква програма чрез която да тарси фирми по вазможнос в цяла европа благодаря предварително
    Последно редактирано от Pacific; 23-04-09, 16:30.

До: Garmin 350 Тарси Фирми

Ако успееш да му инсталираш GOOGLE нямаш грижи.

Коментар

Първоначално публикуван от ivobang Преглед на мнение
      Ако успееш да му инсталираш GOOGLE нямаш грижи.

изби рибата с този отговор

можеш да търсиш всичко което е инсталирано като POI точки,порови се в нета,има почти всичко което те интерисува

особено важно е фирмата която търсиш да е пожелала да може да се търси,има специална тема по въпроса,всеки който е пратил координати до колкото знам го има в картите,не съм чувал на някой да му е отказано
      ефтиното или излиза скъпо или е незаконно

Коментар

Предварително се извинявм, че не мога да дам конструктивно мнение по темата, но хич не ми става ясно кой какво тАрси или тЪрси...
        panko_80, извинявай, но би ли ме "светнал" какво ще рече:
        Арси фирми"?
        Гармина ли тЪрси фирми, ти ли тАрсиш фирми или иде реч за нещо непознато за мен ....

Коментар

Изкам и ас мойто Гарминчи да търси ама само еднолични търговци ме интересуват холдинзи и еоодета не ми давайте
          Сериозно, брат Гармина не може да търси фирми,а само адреси на които се намират самите фирми.Извинявай не се подигравам ами само се шегувам весело да е във форума.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X