Обява

Свий
Няма добавени обяви.

СД карта

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• СД карта

Здарвейте,вчера си купих Гармин 250w,и сега го разучавам благодарение на вашият форум,имам няколко въпроса към потребителите тука:
    Имам СДкарта с няколко карти които са вкарани вътре а на гърба на картата пише код който предполагам е FID 057,карта е работила в друго устройство,а аз просто искам да си запиша същите карти и за моя гармин.Процедирам по следният начин,правя си файл gmapsupp
    .unl, /с FID 057/ по описаният във форума начин / името на сборният файл от карти на СД е gmapsupp.img /.След това ги записвам на карта в папка Garmin. Допукам ли грешка

До: СД карта

Ако работят, значи правиш само грешка в терминологията - на гърба на SD картата е ID-то й, не FID.
    LR Discovery I, 300 TDI+Grigri+велосипед и кънки+Nitrox+Icom ID-51

Коментар

Първоначално публикуван от bluesoleil Преглед на мнение
      Здарвейте,вчера си купих Гармин 250w,и сега го разучавам благодарение на вашият форум,имам няколко въпроса към потребителите тука:
      Имам СДкарта с няколко карти които са вкарани вътре а на гърба на картата пише код който предполагам е FID 057,карта е работила в друго устройство,а аз просто искам да си запиша същите карти и за моя гармин.Процедирам по следният начин,правя си файл gmapsupp
      .unl, /с FID 057/ по описаният във форума начин / името на сборният файл от карти на СД е gmapsupp.img /.След това ги записвам на карта в папка Garmin. Допукам ли грешка
      най-вероятно голяма грешка. тайланд е картата с FID 057, която аз знам. не знам от къде си взел тази SD карта, но така както си тръгнал няма нищо полезно да свършиш. кажи какво искаш да получиш , за да ти се помогне.
      последна версия на спийд камерите и засадите: http://paralax.org/garmin/

Коментар

Искам да извлека съдържанието на тези карта и да го подкарам на моето устройство,вътре има карти на гърция,турция,румъния в един .img файл!Как да го направя или как да постигна това без използвам тази карта,да сваля картите една по една и да ги обединя в един файл и после да запиша всички ключове в един .unl файл бе интервал.

Понеже файловете ще бъдат на СД то
        gmapsupp.img
        gmapsupp.unl

Ако съществуват файлове със същото име,как дапреименувам двата файла!

Коментар

Първоначално публикуван от gadev Преглед на мнение
          най-вероятно голяма грешка. тайланд е картата с FID 057, която аз знам. не знам от къде си взел тази SD карта, но така както си тръгнал няма нищо полезно да свършиш. кажи какво искаш да получиш , за да ти се помогне.

Целта е да си инсталирам карти на Гърция,Турция,Румъния на Гармина
          Да си изтегля картите една по една,да ги обединя в един файл и да направя .unl файл като запиша ключовете на всяка отделна карта,в този файл без прекъсване.Ако имате подходящи линкове към карти,Моля постене ги!Напътсвие за работа GMAPTOOL за съединяването на няколко карти и задаването на самите настройки преди да натиснеш бутона JOIN ALL ще бъде много полезно.

Коментар

На нито една карта на гърба не пише ай-ди-то на картата.
            В раздел "Карти" има една тема "Комбинирана карта", прочети я и може да ти хареса този вариянт....пък ние ще помагаме
            [URL]http://doglickingscreen.com/dog.swf[/URL]

Коментар

Първоначално публикуван от ml500 Преглед на мнение
              На нито една карта на гърба не пише ай-ди-то на картата.
              В раздел "Карти" има една тема "Комбинирана карта", прочети я и може да ти хареса този вариянт....пък ние ще помагаме
              Прав е колегата ml500

Коментар

Първоначално публикуван от Garminn Преглед на мнение
                Прав е колегата ml500
                Мдаа,дедукцията на Стрезов не проработи
                Последно редактирано от Pacific; 08-04-09, 15:30.
                LR Discovery I, 300 TDI+Grigri+велосипед и кънки+Nitrox+Icom ID-51

Коментар

Здравейте.

Аз искам само да питам нещо. Ако правилно съм разбрал, на SD-картата може да се сложи само ЕДИН .img файл (който може и да е сбор от няколко карти) + евентуално ЕДИН .unl файл, и то в папка с име GARMIN. За друго може ли да се ползва ако остане празно място на SD-то?

Щото в момента нямам SD, но за да си кача новата CN Europe 2009 явно ще ми трябва, ако искам да ми остане и БГ картата, че и някоя друга комбинирана на съседните страни, на устройството... Та се чудя колко GB да си взема, 2 или 4? Т.е. ще може ли Европейската карта да ми е на SD-то, а другите на вътрешната?

И още нещо. Всъщност на устройството може да се качат само файлове с имена gmapprom.img, gmapprom1.img, gmapsupp.img + там си стои и някаква базова карта която не я пипам. А на SD-то може да се слага само gmapsupp.img, така ли? Т.е. ОБЩО може да има САМО 4 .img файла (5 със базовата) на SD-то и вътрешната памет?

Щото четох и за някви други - gmapsup2.img и др., но не ми стана много ясно...
                  [B]Videos of [U]Vidin[/U], the [U]Vidin-Calafat bridge[/U] and the [U]region[/U] - here: [URL]http://www.youtube.com/user/gusterbo[/URL][/B]

Коментар

Вътре в навигацията може да имаш и файл с име GMAPOEM.img , но тази карта след това не може да се изключва от менюто (няма място за отметка , винаги е включена). А файлът GMAPSUP2 е валиден само за GarminMobileXT , на Nuvi не работи. Останалото място от картата може да го запълниш с каквото се сетиш. Не пречи на работата на устройството.

Коментар

Благодаря. Сетих се, че имам 4GB карта на фотоапарата, сложих я нея в GPS-a и качих картата на Европа. А снимките си стоят в другата папка...
                      [B]Videos of [U]Vidin[/U], the [U]Vidin-Calafat bridge[/U] and the [U]region[/U] - here: [URL]http://www.youtube.com/user/gusterbo[/URL][/B]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X