Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пролем с качване на карти

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Пролем с качване на карти

Колеги имам Гармин 360 донесено ми от Щатите.Изчетох цялата информация относно качването на карти на GPS устройства,но не се получава и не се получава.Картите ги показва в менюто ,маркирам с човка една или друга,но не иска да ги зареди.Изписва ми все "Can't unlock maps" и това е .Можете ли да ми кажете ,къде да отида да го видят този гармин,имам чувството че има проблем с него.Или пък ми дайте линк към отключена и готова карта,която направо да кача на устройството и да видим дали ще я подкара.Ако някой има желание да ми помогне ,ще съм му много благодарен може да се свържем на имайл zillius@abv.bg .Благодаря предварително!

До: Голям зор!

Явно някаде нещо пропускаш

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=36646
    това всичко ли го изчете ?!?!?
    ефтиното или излиза скъпо или е незаконно

Коментар

До: Пролем с качване на карти

Или това!
      LR Discovery I, 300 TDI+Grigri+велосипед и кънки+Nitrox+Icom ID-51

Коментар

Ето ти отключена европейска карта, за проба
        http://thepiratebay.org/torrent/4497...KED_VERSION_Al
        [URL]http://doglickingscreen.com/dog.swf[/URL]

Коментар

Благодаря ви колеги за помоща,успях да кача Сити навигатора.Когато прехвърлих .img файла и .unl файла от сд картата в паметта на устройството и картата тръгна и вече не ми дава,че не може да я отключи.Това ме навежда на мисълта,че правилно съм екстрактнал имидж файла и съм направил .унл файла както трябва,значи проблема се крие някъде в СД картата.Иначе компа я открива,правя си вътре в нея каквото искам,но явно е нещо скапана,а няма симптоми.Паметта на нувито е на FAT32,а тази на картата е само на FAT,това може ли да е проблема?Искам да ви попитам как да си извадя ID номера на СД картата,на GPS знам как?И още един интересен за мене факт -имам оригинална СД карта на OFRM 4.7 от магазина на Сабин,но сега като я сложа не ми излиза,дали защото я има и в сити навигатора 2009 или нещо се е бъгнала?

Коментар

Номера на sd-картата се вади , като си задържиш пръста на екрана на нувито върху символа на батерията за няколко секунди. Ще влезнеш в скрито меню, после натискаш два или три пъти "напред" и ще влезнеш в под-меню в което съществува и № на картата.
            Картата на OFRM не съществува в Сити Навигатор, нещо се бъркаш....
            Едното си е продукт на Гармин , а другото си е българско.
            [URL]http://doglickingscreen.com/dog.swf[/URL]

Коментар

Не би следвало да слагате продадената ви карта на Събин на SD_носител в card_reader !!!

Тя не е предназначена и няма функционалност там. Картата на SD може и трябва да се ползва само в апарата. Първият опит ви е лишил от картата - защо, как точно и др. подобни въпроси са вече без значение.

Единствената възможност .... е - с апарата, със SD_то + касовата бележка и с "навлажнен" поглед да посетите отново магазина и ..... при късмет и добро разположение на звездите - да ви направят/дадът нова.

След това - щастлив и никога повече опити за четене и др. подобни..!

Успех, Цецо.
              Tse-KO DVD_to aka FREON_a :cool:

Коментар

Оправих нещата,оказа се че когато съм правил Back up на картата на Сабин ,вместо copy съм му задал cut и картата е останала без файловете,но поне ги имах на компа и сега всичко е ок.Относно ID на СД картата,натискам символа на батерията на моето нуви 360,но не ми излиза нищо освен надписа Preboot status,после буутва като продължа да си държа пръста там.Така че,има ли друг начин за вземане на ID на СД карта?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X