Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос относно TOMTOM ONE XL

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос относно TOMTOM ONE XL

Колеги,сдобих се с подарък - гореспоменатото устрйство от Англия.Има чудесна нави за Западна Европа,но няма такава за Източна.Моля,ако някой знае от къде и как да кача карта на И.Е.,да помогне.Четох в темите,но открих стар пост на Събин от 2006,в който пише"Кракнати версии за ТОМТОМ има само за ПДА".Сега ,2009-та ,дали е така още или вече има и за оригиналното устройство-очаквам помощ.Благодаря на всички,отзовали се.
    Мариан Христов- Beta 300 RR- 2016

До: Въпрос относно TOMTOM ONE XL

Чети внимателно:
    http://forum.pocketbulgaria.com/viewforum.php?f=52

Коментар

Колега,"уж" рових и там,но-Огромно благодарско.Някак си Mil-ми Stan-a ,изведнъж!
      П.П.Напълно сериозно!
      Мариан Христов- Beta 300 RR- 2016

Коментар

Ъпдейт до 8.3 и се слага карта 815.2023. При мен тръгна със буут лоудер 5.хх "непомня какво му сипах за последно" и 8.3. Само немога да се сетя дали първо не го ъптейтнах до версия 7 и после 8.3
        Използвай ТомТом Хоум 2.5. Полезно нещо е. И....преди всичко четене. Последната седмица изчетох достатъчно форуми "включително и този" Повярвай трудно е но с повече упоритост стават нещата. И за да бъдем наистина точни. Няма никой да ти сдъфка наново информацията и да ти я поднесе на тепсия. От личен опит ти казвам. Всичко ама всичко което те интеревсува е тук във форума. Достатъчно е да събереш 2+2 и да получиш резултата.
        Мисля в началото на поста си ти дадох достатъчна насока накаде да се ориентираш

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X