Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся подробни карти на Франция, Испания, Италия и Германия.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Търся подробни карти на Франция, Испания, Италия и Германия.

Здравейте
    Търся си подробни карти на Франция, Испания, Италия и Германия и евентуално Англия. Знам че в CNENT2009 има за тези държави но не са подробни до колкото знам . Рових се из форума, но така и не открих нищо, а пък и нямам достъп до FTP-to
    Ако някой може да хвърли едно рамо?

До: Търся подробни карти на Франция, Испания, Италия и Германия.

Първоначално публикуван от Nuclear Преглед на мнение
    Здравейте
    Търся си подробни карти на Франция, Испания, Италия и Германия и евентуално Англия. Знам че в CNENT2009 има за тези държави но не са подробни до колкото знам . Рових се из форума, но така и не открих нищо, а пък и нямам достъп до FTP-to
    CNENT2009 е доста подробен за Франция и Германия. Изпробвано лично! В другите държави не съм пътувал, но съм почти сигурен, че и за тях е така. Със сигурност ще се намерят колеги минавали от там -те да кажат. Но мисля, че CNENT2009 ти е достатъчен.
    LR Discovery I, 300 TDI+Grigri+велосипед и кънки+Nitrox+Icom ID-51

Коментар

Здравейте
      Много са си добри. Почти всяка отделна къща я има, поне за Австрия, Германия и Италия.

Коментар

Ами то просто друга по-подробна (пътна) няма!

Коментар

Ок успокоихте ме много благодаря ви! Просто исках да проверя дали има за всеки случай , но щом CNEU2009NT е толкова подробен и за столиците супер значи

Коментар

За Западна Европа няма по-добро.
            Последният път ме гледаха учудено в едно австрийско избушено село , че без да се обадя 300 пъти по телефона да разпитвам как се стига до там,съм успял да ги намеря.
            [URL]http://doglickingscreen.com/dog.swf[/URL]

Коментар

Аз ще използвам тази тема да си задам едно може би тъпо вапросче за да не отварям нова тема.
              Ако един GPS има CNENT2008 и в последствие му е качен CNENT2009 възможно ли е да се получи някакво объркване или някакъв тип разминаване(не съвместимост) между двете карти, ако и двете карти са включени едновременно?

П.П.С Още едно въпросче как е по-добре да бъдат направени IMG картите в една обща събрана (един gmapsupp файл) карта или по отделно(примерно един gmapsupp в паметта на у-вото и един gmapsupp в SD картата) ?

Коментар

При два Сити Навигатора, най вероятно ще стане объркване.
                Може и да тръгне , но е по-възможно да даде съобщение че има неотключени карти, случи ми се наскоро при едни проби.
                [URL]http://doglickingscreen.com/dog.swf[/URL]

Коментар

Аз ще използвам тази тема да си задам едно може би тъпо вапросче за да не отварям нова тема.
                  Ако един GPS има CNENT2008 и в последствие му е качен CNENT2009 възможно ли е да се получи някакво объркване или някакъв тип разминаване(не съвместимост) между двете карти, ако и двете карти са включени едновременно?

П.П.С Още едно въпросче как е по-добре да бъдат направени IMG картите в една обща събрана (един gmapsupp файл) карта или по отделно(примерно един gmapsupp в паметта на у-вото и един gmapsupp в SD картата) ?
                  Според мен,сити 2009 е правено на базата на сити 2008.Даже предполагам,че някои от влизащите във него карти изобщо не са доработвани и не би трябвало да ти дава никаква грешка при ползуването на двете едовременно.Даже бих ти дал съвет да махнеш по-старата версия или даже и двете и да си качиш сити2009.11.Другото е разхищение на памет и по-бавна работа на Нувито.Не мисля,че някой ще се наеме да разработва версия 2009 на чисто и да остави хвърления труд и средства за версия 2008 на вятъра?!
                  [URL=http://dobavi.info/cars/BMW/][IMG]http://dobavi.info/cars/BMW/m20392.gif[/IMG][/URL]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X