Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Копиране на карти?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Копиране на карти?

Имам следното питане:
    (може и да е глупаво, но..!)

Взимам GPS Garmin nuvi 250 с качени някакви карти, примерно карта на България. Влизам в директорията Garmin и копирам .img файлът на картата. После стъпка по стъпка по описаната вече рецепта за качване на карти от начинаещи отварям файa с GMapTool.exe
    , виждам му FID - a, генерирам 25 цифрен код, въвеждайки ID-то на друг GPS, (Garmin nuvi 200) правя текстов файл със същотот име с разширение .unl и съдържание 25 цифрения код , качвам двата файла във вътрешната памет на другия GPS да но нова карта не се появява. Името на файла , който качвам е gmapprom1.img и gmapprom1.unl

Защо не става, какво ми убягва или какво греша.

И тъй като съм нов тук и още не съм се ориентирал, а и нямам права, от къде мога да изтегля карта на Европа за да я кача на гармина по описания начин?!

До: Копиране на карти?

Абе хора, колко теми прочетохте във форума преди да постнете за първи път
    Животът се мери не с броя вдишвания, а с моментите които спират дъха
    GARMIN nuviCam LMT, GARMIN nuvi 200

Коментар

Първоначално публикуван от IwanTT Преглед на мнение
      Имам следното питане:
      (може и да е глупаво, но..!)

Взимам GPS Garmin nuvi 250 с качени някакви карти, примерно карта на България. Влизам в директорията Garmin и копирам .img файлът на картата. После стъпка по стъпка по описаната вече рецепта за качване на карти от начинаещи отварям файa с GMapTool.exe
      , виждам му FID - a, генерирам 25 цифрен код, въвеждайки ID-то на друг GPS, (Garmin nuvi 200) правя текстов файл със същотот име с разширение .unl и съдържание 25 цифрения код , качвам двата файла във вътрешната памет на другия GPS да но нова карта не се появява. Името на файла , който качвам е gmapprom1.img и gmapprom1.unl

Защо не става, какво ми убягва или какво греша.

И тъй като съм нов тук и още не съм се ориентирал, а и нямам права, от къде мога да изтегля карта на Европа за да я кача на гармина по описания начин?!
      Дай майл и ще ти пратя Европата

Коментар

Iwan_Tenekedjiew@abv.bg - това е мейла ми

Искам да ти благодаря за съпричастността, до сега не съм имал GPS и сега прохождам. Тук има много информация но ставам разноглед като почна да чета - всичко ми е ново. Ако пък ми дадеш и някакви напътствия на малко по-човешки език...!
        Благодаря ти още веднъж!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X