Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с качване на карти

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с качване на карти

Качих City EU 2009,TR,ADRIA,SR на SD Card Traxdata 2 GB .Направих ги в един общ фаил с програмата Gmaptool с име на картата GMAPSUPP.IMG и съответно gmapsupp.unl фаилът в които вкарах ключовете един до друг.Направих на сд картата папка с име Garmin и вътре сложих двата фаила.После вкарах сд картата в навигацията нюви 255w и ни вопал ни стон не ми показва картите нито ми изписва примерно unlocked maps абсолютно нищо.Ръзмерът върху сд-то не надвишава 2GB към 1.81mb e а самата sd carta е 1.86mb От къде идва проблемът

Отдолу споствам снимка какви фаилове имам в самото нюви
    Прикачени файлове

До: отново проблем

Ако имаш в нувито и на sd картата, карта която се повтаря, дори и различни версии може и да не тръгне.
    Ако имаш в уреда Сити навигатор 2008, а в картата 2009, най вероятно няма да стане работата
    [URL]http://doglickingscreen.com/dog.swf[/URL]

Коментар

Първоначално публикуван от ml500 Преглед на мнение
      Ако имаш в нувито и на sd картата, карта която се повтаря, дори и различни версии може и да не тръгне.
      Ако имаш в уреда Сити навигатор 2008, а в картата 2009, най вероятно няма да стане работата
      Ами имам в нювито City 2008 но въобще не ми показва че имам карти на сд-то.Примерно като е свързан gps-a с усб кабелът към компютъра и sd cartata като е сложена в самата навигация като се опитам да видя какво има на sd cartata ми изписва поставете диск в устроиството а като я сложа в cardrider мога да я отворя и да стигна до фаиловете

Коментар

Ако е така, значи проблема е в ес-ди картата. Пробвай с друга карта, тази най вероятно не е сходима с твоето устройство.

Коментар

Ако е така, значи проблема е в ес-ди картата. Пробвай с друга карта, тази най вероятно не е сходима с твоето устройство.
          А ако не тръгне и с друга какъв е вариянта само sd card да купувам

Коментар

Първоначално публикуван от mariqn_m Преглед на мнение
            А ако не тръгне и с друга какъв е вариянта само sd card да купувам
            Можеш да пробваш и друго:
            Поставяш картата в уреда, свързваш го към компа и ако виждаш картата като отделно устройство с десен бутон кърху картата и даваш "формат".
            Има шанс да е това проблема.
            После качваш наново картите и пробваш , успех!

Коментар

Можеш да пробваш и друго:
              Поставяш картата в уреда, свързваш го към компа и ако виждаш картата като отделно устройство с десен бутон кърху картата и даваш "формат".
              Има шанс да е това проблема.
              После качваш наново картите и пробваш , успех!
              Аз я форматирах на Fat32 още преди да и поставя картите на нея

Коментар

С кое го форматира, през карт ридъра или през уреда?
                А картите как ги качи? През уреда или през карт-ридъра....има значение.
                Някои хора от форума обсъждаха че през карт-ридъра не им се получавало, а през нувито става , при всеки е различно.
                Бих ти препоръчал да форматираш наново през уреда и после да качиш картите ПАК през уреда. Става мнооого бавно, но има шанс да се оправи

Коментар

така е
                  опитай първо да форматираш СД на фат32 /може и на кард рийдъра/, но после като качваш картите го направи ПРЕЗ устройството.

Коментар

С кое го форматира, през карт ридъра или през уреда?
                    А картите как ги качи? През уреда или през карт-ридъра....има значение.
                    Някои хора от форума обсъждаха че през карт-ридъра не им се получавало, а през нувито става , при всеки е различно.
                    Бих ти препоръчал да форматираш наново през уреда и после да качиш картите ПАК през уреда. Става мнооого бавно, но има шанс да се оправи
                    Форматирах я през кардридъра и картите ги качих през кардридъра с copy-paste като ги снадих с gmaptoola

Коментар

Първоначално публикуван от gkostadinov Преглед на мнение
                      така е
                      опитай първо да форматираш СД на фат32 /може и на кард рийдъра/, но после като качваш картите го направи ПРЕЗ устройството.
                      Според мен, формата също трябва да е през устройството защото marian_m е написал , че през уреда му показва че няма карта в устройството и трябва да се постави. Ето виж какво е написал по-горе:
                      "Примерно като е свързан gps-a с усб кабелът към компютъра и sd cartata като е сложена в самата навигация като се опитам да видя какво има на sd cartata ми изписва поставете диск в устроиството"
                      Последно редактирано от ml500; 03-12-08, 21:03.

Коментар

Как да я форматира през уреда , като не я вижда? Както съм писал и преди ползвам най-евтините карти от Метро "Kingston"2Gb и с китайски CardReader и никакъв проблем. И най-добре да е във FAT16 , ако говорим за формат (във WindowsXP го пише като FAT) или във фотоапарат.

Влез в сервизните менюта и виж дали ти разпознава картата.
                        Последно редактирано от milstan; 03-12-08, 21:30.

Коментар

Първоначално публикуван от milstan Преглед на мнение
                          Как да я форматира през уреда , като не я вижда? Според мен доста усложнявате нещата. Както съм писал и преди ползвам най-евтините карти от Метро "Kingston"2Gb и с китайски CardReader и никакъв проблем. И най-добре да е във FAT16 , ако говорим за формат (във WindowsXP го пише като FAT) или във фотоапарат.

Влез в сервизните менюта и виж дали ти разпознава картата.
                          Да ще пробвам. А ако не я вижда и там какво да правя

Коментар

Първоначално публикуван от mariqn_m Преглед на мнение
                            Да ще пробвам. А ако не я вижда и там какво да правя
                            Купуваш друга карта

Коментар

Купуваш друга карта
                              кофти работа

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X