Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Garmin Nuvi 350 Устроиството

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Garmin Nuvi 350 Устроиството

Здравейте, имам следният проблем.
    Имам Гармин 350 но без никакъви данни в него. Знам че е досадно но от тука прочетеното нещо нищо не разбрах,МОЛЯ кажете ми как да инсталирам някакъв софтуер и какъв е реда Мерси предварително.

До: Garmin Nuvi 350 Устроиството

Какво по-точно значи "никакви данни"?
    Дай листинг на директориите на устройството.
    Ако значи "нямам карти" виж тази тема http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=36646
    Животът се мери не с броя вдишвания, а с моментите които спират дъха
    GARMIN nuviCam LMT, GARMIN nuvi 200

Коментар

Ами, имало е някога сити навигатор 9 версия но е била истрита а със нея и всичко останало

Коментар

Първоначално публикуван от chavdarlk Преглед на мнение
        Какво по-точно значи "никакви данни"?
        Дай листинг на директориите на устройството.
        Ако значи "нямам карти" виж тази тема http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=36646
        Ами точно тази тема я четъх 10пъти но не разбрах как да кача софтуера в самото устроидтво а не картите и както казах в самият Гармин няма никакви данни и прочие

Коментар

някакво мнение по въпроса

Коментар

Аз бих ти качил в нета съдържанието на моето Нуви/760/, да си го копираш и да си го сложиш в уреда , но не съм убеден че ще проработи.
            Трета серия Нуви нямат кирилица и бг-език и не съм убеден че ще тръгне.
            Разгледай из форума, ако има някой със същия модел Нуви, като твоето и го помоли да ти прати основните файлове/без картите/.
            Като проработи уреда, ще видим с картите как да ти помогнеме
            Другият вариянт е да отидеш да се помолиш в Геотрейд , да ти оправят "бакиите".
            Предполагам , че имат софт за твоята машина
            [URL]http://doglickingscreen.com/dog.swf[/URL]

Коментар

Пак да попитам - какви папки/файлове има на устройството?
              Какво става след включването му?
              Пробва ли с WebUpdater да ъпдейтваш? Той ще ти изтегли всички липсващи файлове (без картите ).
              Лошото, ако нямаш никаккви файлове е, че WebUpdater сигурно няма да го открива. Ще ти трябва поне файла "GarminDevice.xml" - дано някой ти го прати, ако е такъв случая.
              Животът се мери не с броя вдишвания, а с моментите които спират дъха
              GARMIN nuviCam LMT, GARMIN nuvi 200

Коментар

Първоначално публикуван от chavdarlk Преглед на мнение
                Пак да попитам - какви папки/файлове има на устройството?
                Какво става след включването му?
                Пробва ли с WebUpdater да ъпдейтваш? Той ще ти изтегли всички липсващи файлове (без картите ).
                Лошото, ако нямаш никаккви файлове е, че WebUpdater сигурно няма да го открива. Ще ти трябва поне файла "GarminDevice.xml" - дано някой ти го прати, ако е такъв случая.
                Chavdarik, има само папка Garmin и във нея пака Diag и некакав - sys_log и папка gpx и некамъв -current.gpx. Само това е

Коментар

А като включа уреда меню има, в смисъл излиза си нормално

Коментар

Първоначално публикуван от batvas68 Преглед на мнение
                    А като включа уреда меню има, в смисъл излиза си нормално
                    Втакъв случай си избърсал само картите, това е поправимо...няма страшно
                    Качваш си една на Европа и една на БГ и си готов на първо време

Коментар

Първоначално публикуван от ml500 Преглед на мнение
                      Втакъв случай си избърсал само картите, това е поправимо...няма страшно
                      Качваш си една на Европа и една на БГ и си готов на първо време
                      Mi500 я ме светни по така. Имам сити навигатор в 9.2 като започна да инсталирам не се качва в Гармин а във лапропа във форума четах че трябвало картата да е в gmappom.img формат . Въпроса ми е как да го направя това нещо gmappom.img пробвах го 100 пати , както е описано в форума , и не става и не ставаи ако го инсталипам на лаптопа как да го прехвърля на гармина в самото устроиство, мерси за вниманието.

Коментар

Първо издърпай това http://thepiratebay.org/torrent/4435...Europe_2009_NT
                        пък после ще ти кажа , какво да направиш за да тръгне, не е сложно

Коментар

Първоначално публикуван от ml500 Преглед на мнение
                          Първо издърпай това http://thepiratebay.org/torrent/4435...Europe_2009_NT
                          пък после ще ти кажа , какво да направиш за да тръгне, не е сложно
                          MI500, не знам до колко часа ще си тук но пак ще пиша за съдеистве това го свалям с 600-800кб до 1мб предполагам, че до около 1 час ще стане работата БЛАГОДАРЯ ти за съдеисъвието за сега

Коментар

По принцип файлчето "GarminDevice.xml" си се генерира автоматично. Трябва просто да се влезне в системното меню (горе в дясно като се задържи батерийката ) и след това в страничката Version Information се даде "Start Test" ...и се изчака тестът разбира се...

Коментар

Първоначално публикуван от asterix85 Преглед на мнение
                              По принцип файлчето "GarminDevice.xml" си се генерира автоматично. Трябва просто да се влезне в системното меню (горе в дясно като се задържи батерийката ) и след това в страничката Version Information се даде "Start Test" ...и се изчака тестът разбира се...
                              Приятелю, извинявай за може би тъпият въпрос но си нямам на представ за ето това файлче "GarminDevice.xml" каде се намира и за каква батерийка става въпрос, памагай ако можеш ТЕНКС

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X