Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с рутирането

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с рутирането

Здравейте,

Имам инсталирани две карти - 4.60 на събин за България и гръцката карта Autodrive Hellas. Проблемът е че като задам маршрут от София до Някои точка в Гърция и не изчислява маршрута. Стига до 80% и дава грешка. Изглежда, че не може да прави преход от едната карта на другата. Двете карти са в два различни файла качени на РОМ-а.

Когато мина границата с Гърция гръцката карта си работи безпроблемно и рутира до всяка точка. Само че после за да се върна до България трябва да запаметя границата в Favorities и да я задам и като мина българската граница да задам маршрут до София, което според мен е крайно неудобно и не би трябвало да е така.

Някакви идеи как може да се оправи този проблем ?

До: Проблем с рутирането

Това е положението!

Коментар

Този проблем по принцип се появява с OFRM Bulgaria.
      Ако си с нея, пробвай с OFRM Geotrade, би трябвало да няма проблеми.
      Животът се мери не с броя вдишвания, а с моментите които спират дъха
      GARMIN nuviCam LMT, GARMIN nuvi 200

Коментар

дайте сайт от където да я изтегля. Тя не е ли по-лоша ?

Коментар

От къде да я изтегля. Аз като си купих Гармина преди 1 месец ми пише, че имам право 1 год на упдейт. Дай ми адреса да я изтегля и да я кача.

Коментар

Първоначално публикуван от smartstyle Преглед на мнение
            От къде да я изтегля. Аз като си купих Гармина преди 1 месец ми пише, че имам право 1 год на упдейт. Дай ми адреса да я изтегля и да я кача.
            Ако си купил уреда с карта OFRM Bulgaria и желаеш да преминеш към "по-изпипаната" OFRM Geotrade, ще трябва да отидеш в магазина на Геотрейд и срещу известно доплащане ще те прехвърлят на другия продукт.
            Никой няма да ти посочи линк да я изтеглиш, защото това е БГ-софтуер , който е с платени права и производителя се нуждае от пари за да работи за подобряването на продукта.
            [URL]http://doglickingscreen.com/dog.swf[/URL]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X