Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с търсене в карта

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с търсене в карта

Имам големи ядове с търсенето на градове в nuvi 300 и 200.
    Опитах да намеря град Елена (като изпиша името му) в OFRM картата на България, с която си дойде моето nuvi 300, но без успех. Като отида обаче до въпросния град със скролиране и чукна на него устройството директно ме пита дали да задам Елена като дестинация. Проблема е същия и с картата с наименования на кирилица на nuvi 200.
    В MapSource обаче всичко се намира коректно.

Същото става и с една безплатна рутираща карта на Vietnam - в MapSource търсенето работи, в GPS устройството не ще

Обяснете ми как да реша проблема

До: Проблем с търсене в карта

Ако търсиш по Адрес няма да стане. Търси по "Градове".

Коментар

В моето nuvi 255w BG е същото.
      Когато отида на търси адреси, държавата по подразбиране е:
      Balgariya, Balgariya
      и не намира нищо.

Ако промениш държавата на БЪЛГАРИЯ започва да търси нормално.
      Успех.

Коментар

Popov , изключи от менюто картата CityNavigatorEuropa NT2008 и няма да имаш проблеми.

Коментар

milstan, благодаря за отговора. Все пак извеждането на търсене по градове на отделен бутон в менюто на Garmin ми изглежда като дизайнерска недомислица. Много по-лесно е, като въведеш име на град и оставиш полето за улица празно, или пък ако града изобщо няма данни за улици), да ти го намира директно и да ти чертае маршрута до там.

Коментар

Аз пък имам друг проблем нувито ми отказва да търси по държави. След НАКЪДЕ ми излиза само опцията щат/провинция. Въобще опцията избери държава липсва. Просто незнам какво да правя.

Коментар

При въвеждането на държава или град след първите три букви излиза зададен град /по подразбиране/ може ли това да се изключи/

Коментар

Искам да задам държава - Словакия , а ми излиза само Словения, след третата буква. Как да изключа функцията да ми дава градове или държави " по подразбиране" след трета буква?

Коментар

Първоначално публикуван от verabel Преглед на мнение
                  При въвеждането на държава или град след първите три букви излиза зададен град /по подразбиране/ може ли това да се изключи/
                  Искам да задам държава - Словакия , а ми излиза само Словения, след третата буква. Как да изключа функцията да ми дава градове или държави " по подразбиране" след трета буква?
                  Когато възможностите за избор се сведат до някакво малко число, уреда ги показва автоматично.
                  Това не може да бъде изключено, но дори и да можеше, очевидно нямаше да намериш това, което търсиш .
                  Животът се мери не с броя вдишвания, а с моментите които спират дъха
                  GARMIN nuviCam LMT, GARMIN nuvi 200

Коментар

Първоначално публикуван от verabel Преглед на мнение
                    Изключи си от настроики,карти,карта инфо картите които няма да ползваш примерно City navigator NT 2009 и всички останали а си остави включена само Словакия от самите отметки.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X