Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за garmin etrex vista CX

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос за garmin etrex vista CX

По какъв начин може да се качат карти по точно готови фаилове gmapsupp и gmapsupp.unl на micro SD Card на GPS garmin etrex vista CX?Ако някои е с подобен GPS и е качвал карти на СД картата в самата навигация нека каже какви с вариантите.

До: Въпрос за garmin etrex vista CX

По най стария метод с кард риидър. В директория Гармин на картата слагаш gmapsupp.img-то. Или ако приемника ти може да се прави на USB сторидж драйв пак става. (моя HCx може)

Коментар

По какъв начин може да се качат карти по точно готови фаилове gmapsupp и gmapsupp.unl на micro SD Card на GPS garmin etrex vista CX?Ако някои е с подобен GPS и е качвал карти на СД картата в самата навигация нека каже какви с вариантите.
      миии, най-лесният начин е чрез USB кабелче ! Но първо научаваш серийното кодче на микро SD-то,на което искаш да качиш картата...(все пак е интересен въпросът как ще го научиш ако нямаш някакъв "card reader" ?За съжаление нямам отговор на този въпрос ). Второ FID-а на картата,която искаш да си качиш.Трето - програма за генериране на отключващ код на тази карта, въз основа на тези два параметъра ..ААА,и четвърто достъп до ftp-то на картите...

Коментар

А ако имам инсталацията за Mapsource на самата карта коиато искам да си кача на micro SD-то там какъв е вариянта? И само с USB кабел няма ли как да влезна в самата карта от GPS-a?

Коментар

Вземи си CardReader , ако нямаш и въпроса е решен.

Коментар

и аз доста се чудих - оказа се че било елементарно - като избреш в mapsource качване ти се появява едно меню падащно от което може да избереш дали да го качиш на usb или флаш паметтта :> това го търсих половин час в гоогле.
            When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!

Коментар

Първоначално публикуван от Garminn Преглед на мнение
              А ако имам инсталацията за Mapsource на самата карта коиато искам да си кача на micro SD-то там какъв е вариянта? И само с USB кабел няма ли как да влезна в самата карта от GPS-a?
              Ако виждаш картата в Mapsource можеш да си я качиш в ГПС-а по стандартния начин - маркираш картата -> transfer -> send to device, но с това ще изтриеш съществуващите в уреда карти. А и ако нямаш код за отключване на картата към ГПС-а, няма да можеш да я ползваш.

Коментар

Първоначално публикуван от persuader Преглед на мнение
                и аз доста се чудих - оказа се че било елементарно - като избреш в mapsource качване ти се появява едно меню падащно от което може да избереш дали да го качиш на usb или флаш паметтта :> това го търсих половин час в гоогле.
                С Нуви 350 се появява, с еТрекса HCX - не ше !?
                Мъча го да сложа карта през Мапсоурса, но и имам топографски на БГ. Голяма игра пада. Някой ако го е играл тоя мач.......????
                А и не се виждат през Вистата, но ги има на СД картата.
                Последно редактирано от Pacific; 28-06-08, 18:36.
                LR Discovery I, 300 TDI+Grigri+велосипед и кънки+Nitrox+Icom ID-51

Коментар

Има го и с е-трекс Виста, брате, явно нещо не го правиш както трябва.

Коментар

Първоначално публикуван от pacific Преглед на мнение
                    С Нуви 350 се появява, с еТрекса HCX - не ше !?
                    Мъча го да сложа карта през Мапсоурса, но и имам топографски на БГ. Голяма игра пада. Някой ако го е играл тоя мач.......????
                    А и не се виждат през Вистата, но ги има на СД картата.
                    Абе ... не съм имал дертове с топо-картите ... Последната ми комбинация е ОФРМ+БГтопомапс и си работи безупречно ... Предишни комбинации са примерно гръцката карта плюс горните две. Един куриоз - появиха ми се две карти с име БГтопомапс и се оказа, че едната е топото+гръцката, слети заедно ... Изглежда има някакъв бъг в една от двете карти ...
                    И други комбинации съм пробвал - никакви дертове. Инсталирах ги през Мапсорс - първо си ги инсталирам на компота, краквам каквото имам за кракване и после ги катеря със Сенд ту дивайс ...
                    А, да - говоря за Виста.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X