здравеите! само това си нямам още понятие. днес взех работщо Холукс гпслим236, и сега не знам откъде и как да го подкарам! телефона ми е с уиндоус мобаил 2003 - О2 xda2 ..какво е необходимо да се свали и инсталира за да се използва тази благинка ! мерси предварително,,, и съжалявам ако сам поспамил малко !...но наистина се нуждая от помощ...;(
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Kупих си ГПС. А сега ?
Свий
X
-
Kупих си ГПС. А сега ?
понякога човек има нужда от КАЛАШНИК
JEEP CHEROKEE LAREDO 2,1 TDI "COMMANDO"
Honda Shadow VLX 600 - 1999
FORD CORTINA-TAUNUS WAGONSTATION 2000L V6
0897795824 ; 0887092009 ; 0893316996
ВладиТагове: Няма
-
До: купих си gps .а после ?
За WM 2003 ще трябва да се поровиш за подходяща версия на Том Том или Route 66 - това ползувах аз докато бях с Моторола МРх 220.
Иначе приемника ти е добър, аз съм с такъв и ми върши чудесна работа, но сега го ползувам в комплект с Нокиа Е51 и софтуеър Garmin XT.
Този модел на Холукс е с добър чип, дава много добра точност и малко бавно се позиционира при първоначално включване.
За софтуеър, можеш да провериш в http://www.all4smartphone.com
Иска регистрация.Успех!
-
До: Топографски карти(калибрирани и готови за ползване от GPS)
здравеите приятели купих си по необичаини причини гармин виста цх
има си карти някакви които са мн посни за балгария има 5 6 магистрали и толкова а аз искам да ми е по подробна както за лов и морето да ми е от полза а аз сега го ползвам за мо за от кадето трагна и после там дасе варна като патекопоказател ако някои има идея как може да го направим ще сам му мн благодарен
Коментар
-
До: Топографски карти(калибрирани и готови за ползване от GPS)
Първоначално публикуван от pompei_ Преглед на мнениездравеите приятели купих си по необичаини причини гармин виста цх
има си карти някакви които са мн посни за балгария има 5 6 магистрали и толкова а аз искам да ми е по подробна както за лов и морето да ми е от полза а аз сега го ползвам за мо за от кадето трагна и после там дасе варна като патекопоказател ако някои има идея как може да го направим ще сам му мн благодарен
Също раздела за карти - има различни карти за България.
Доколкото знам Виста Сх е с вградена памет за карти, която е с доста малък капацитет и не могат да се качват твърде големи или твърде подробни карти. Ама то за България не са и толкова обемисти ...
Едит: Току-що направих справка - няма модел Виста Сх. Да не би да става въпрос за Виста НСх или виста чисто ?
Коментар
-
До: Kупих си ГПС. А сега ?
Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнениеЕ добре, а защо не му смениш ROMa с WM6, после ще можеш да си качиш каквато ти душа навигация иска. За "синия ангел" има много добри ромове.
Досега не съм чул устройство на Гармин да е пачвано по какъвто и да е начин ...
Коментар
-
До: Kупих си ГПС. А сега ?
Първоначално публикуван от milstan Преглед на мнениеСтава въпрос за О2 xda2.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар