Колеги,някой знае ли дали картата на Геотрейд на България става за преходи в планините и ако не има ли карти на планините ,които да стават за нуви760 на sd карта
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Карта на планините в България
Свий
X
-
До: Карта на планините в България
Първоначално публикуван от deedee7600 Преглед на мнениеКолеги,някой знае ли дали картата на Геотрейд на България става за преходи в планините и ако не има ли карти на планините ,които да стават за нуви760 на sd карта
Картата на Сабин (Геотреид) е много добра, а TOPO варианта и на Гармин Колорадо е още по-добър, но не е предназначена за трекинг и няма много пътеки в планините, за Оффроад е Перфектна
Обаче!
-
2022' JEEP JL Wrangler Rubicon , 33 Yokohama Geolandar G 015 AT
LZ3STO
Коментар
-
А бре Хора,
Какви преходи в планината с NUVI?Ръчен навигатор някакси може да се ползва в кола, ама автомобилен в планината... Колко врене ще издържи батерията? А в коя ръка се държи? Наистина BG TOPO MAPS + OFRM е най-добрата комбинация от карти, но качени на COLORADO, MAP 60 или eTrex.
Само с мързел не става, трябва и акъл...
Коментар
-
Вчера си се поиграх с този файл - http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=32916
Се получава много добра и информативна карта. Наистина несъм очаквал такъв резултат! Карта сега изглежда досущ като топографска.
Коментар
-
Първоначално публикуван от antihristo Преглед на мнениеА бре Хора,
Какви преходи в планината с NUVI?Ръчен навигатор някакси може да се ползва в кола, ама автомобилен в планината... Колко врене ще издържи батерията? А в коя ръка се държи? Наистина BG TOPO MAPS + OFRM е най-добрата комбинация от карти, но качени на COLORADO, MAP 60 или eTrex.
кой от трите би ми препоръчал
Коментар
-
Аз бих те препоръчил Vista HSx. Точно за планината е идеална, много икономична, аз докарвам до 30 часа с един комплект батерии. Днеска покъсно ще сложа снимки от дисплея на мойта Виста с преработен тип-файл.
Коментар
-
какво се прави с този тип файл? нещо не схванах - карта ОФРМ се променя или топо карта? и как става?
Коментар
-
Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнениеАз бих те препоръчил Vista HSx. Точно за планината е идеална, много икономична, аз докарвам до 30 часа с един комплект батерии. Днеска покъсно ще сложа снимки от дисплея на мойта Виста с преработен тип-файл.
има ли слот за сд карта
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар