Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Карта на планините в България

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Карта на планините в България

Колеги,някой знае ли дали картата на Геотрейд на България става за преходи в планините и ако не има ли карти на планините ,които да стават за нуви760 на sd карта

До: Карта на планините в България

Първоначално публикуван от deedee7600 Преглед на мнение
    Колеги,някой знае ли дали картата на Геотрейд на България става за преходи в планините и ако не има ли карти на планините ,които да стават за нуви760 на sd карта
    Планинарите който познавам, ползват BgTopoMaps която можеш да намериш в мрежата (безплатна е доколкото си спомням).
    Картата на Сабин (Геотреид) е много добра, а TOPO варианта и на Гармин Колорадо е още по-добър, но не е предназначена за трекинг и няма много пътеки в планините, за Оффроад е Перфектна Обаче!

Коментар

Погледи тук www.topomaps.info секция за сваляне /топо карта
      2022' JEEP JL Wrangler Rubicon , 33 Yokohama Geolandar G 015 AT

LZ3STO

Коментар

значи това е най-добрия вариант за планински преходи така ли

Коментар

Аз лично сложил и Офф-роад, и топомапс и онази карти с вертикали и се получила много добра карта за планини.

Коментар

ок мерси много

Коментар

А бре Хора,
              Какви преходи в планината с NUVI? Ръчен навигатор някакси може да се ползва в кола, ама автомобилен в планината... Колко врене ще издържи батерията? А в коя ръка се държи? Наистина BG TOPO MAPS + OFRM е най-добрата комбинация от карти, но качени на COLORADO, MAP 60 или eTrex.
              Само с мързел не става, трябва и акъл...

Коментар

Аз имам Vista Hsx. Мисля че той за момента е най-добрият GPS за алпинизъм и планинарство.

Коментар

Вчера си се поиграх с този файл - http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=32916
                  Се получава много добра и информативна карта. Наистина несъм очаквал такъв резултат! Карта сега изглежда досущ като топографска.

Коментар

Първоначално публикуван от antihristo Преглед на мнение
                    А бре Хора,
                    Какви преходи в планината с NUVI? Ръчен навигатор някакси може да се ползва в кола, ама автомобилен в планината... Колко врене ще издържи батерията? А в коя ръка се държи? Наистина BG TOPO MAPS + OFRM е най-добрата комбинация от карти, но качени на COLORADO, MAP 60 или eTrex.

кой от трите би ми препоръчал

Коментар

Аз бих те препоръчил Vista HSx. Точно за планината е идеална, много икономична, аз докарвам до 30 часа с един комплект батерии. Днеска покъсно ще сложа снимки от дисплея на мойта Виста с преработен тип-файл.

Коментар

Слагам си снимка от дисплея без преработен тип-файл.
                        Прикачени файлове

Коментар

А това е с преработен тип-файл. Има голяма разлика, нали?
                          Прикачени файлове

Коментар

какво се прави с този тип файл? нещо не схванах - карта ОФРМ се променя или топо карта? и как става?
                            Светът на Владо

Коментар

Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнение
                              Аз бих те препоръчил Vista HSx. Точно за планината е идеална, много икономична, аз докарвам до 30 часа с един комплект батерии. Днеска покъсно ще сложа снимки от дисплея на мойта Виста с преработен тип-файл.

има ли слот за сд карта

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X