Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ за Нуви 200

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Помощ за Нуви 200

Здравейте съфорумци искам да попитам дали някой се е сблъсквал с моя проблем или дали имате представа защо се получава така ... Та значи не ми излизат очертанията или как да го нарека скицата на сградите и блоковете на екрана на нувито всичко е празно...

До: Помощ за Нуви 200

Първоначално публикуван от Johnny81 Преглед на мнение
    Здравейте съфорумци искам да попитам дали някой се е сблъсквал с моя проблем или дали имате представа защо се получава така ... Та значи не ми излизат очертанията или как да го нарека скицата на сградите и блоковете на екрана на нувито всичко е празно...
    А ти какво, хора ли искаш да видиш???( иначе пробвай: НАСТРОЙКИ - КАРТА - КАРТА ДЕТАЙЛИ ( Най-много))
    eTrex LEGEND Cx, NUVI 200

Коментар

А и въобще с каква карта си?
      eTrex LEGEND Cx, NUVI 200

Коментар

Дори и в най-детайлният вид на представяне, можеш да видиш сградите само като точки. Просто става въпрос за пътна карта и сградите на се обозначават (като правоъгълничета например). Няма значение с каква карта си, в която и да е няма нарисувани сгради (или поне аз не съм виждал такава).

Коментар

на стария ми бекер1934 си излизаха абсолютно всички сгради с картите на иго в момента съм с 4.40 и ги няма но в картата на петър в Мапсорс-а са ми очертани блоковете а на гармина не излизат виждам само точките явно не е в мен проблема

Коментар

на стария ми бекер1934 си излизаха абсолютно всички сгради с картите на иго в момента съм с 4.40 и ги няма но в картата на петър в Мапсорс-а са ми очертани блоковете а на гармина не излизат виждам само точките явно не е в мен проблема
            Коя е тази "карта на Петър"? Дай линк погледнем инфо.

Коментар

http://www.bgroutingmap.com/

Коментар

А такаа Петър ми прати едно файлче, което вкарах в регистрите на ПС-то и вече си излизат нормално очертанията за неговата карта това до голяма степен улеснява ориентирането при шофиране и търсене на блок надявам се и Събин да предприеме нещо подобно.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X