Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с Нуви 250

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с Нуви 250

Здравейте, Баща ми си купи оня ден от метро нуви 250w с някаква ОФРМ карта към него, но при позиционирането, лилавата линия винаги тръгва на около километър и половина от мястото кадето сме. За пръв път се срещам с такова устройство, но ми се струва че не е редно да има такова изместване. Иначе колата си е на точното място по картата, само дето лилавата линия е на ма.ната си. От там и навигацията си е е.ла ма.ката. Казва ми пътъвайте още .. и завийте на .. когато вече съм си стигнал. На картата също си ме показва на точното място. На какво може да се дължи това (самата карта ли е бъгава или софтуера нещо е изгърмял? Ако е от устройството - да го сменям, а ако е от картата - какво трябва да се направи?
    Ако не свършва добре, значи не е свършило!
    0888 315 794
    LZ1UPI
    A1 (Rh+)

До: Проблем с Нуви 250

Изключи картата CNEU NT2008 (европейската карта) в "Настройки" > "Карта" >"Карта инфо" и пробвай пак.
    Последно редактирано от milstan; 15-03-08, 11:42.

Коментар

именно при изключена ми дава проблема. Ако само европеиската включена - проблеми няма. при двете заедно - зависи коя си включил първа
      0888 315 794
      LZ1UPI
      A1 (Rh+)

Коментар

Цитирам: На картата също си ме показва на точното място. На какво може да се дължи това

Това може да се дължи на несъвършенство на бг картата за мястото, където се намираш!/А къде се намираш?/ Просто маршрутизацията почва от път, по който картата може да рутира и твоята задача е да стигнеш до тая точка от където картата ще те поведе. Имал съм и имам такива случаи в малко населено място, където улиците не са посочени правилно. За да се убедиш в качествата на уреда може да отидеш някъде, където картата "вижда" пътя и чертае маршрут, да се позиционираш там и да зададеш на уреда да те кара в къщи... Обади се какво е станало.Успех!

Коментар

Мерси много
          Не помага
          Явно не мога да обясня точно проблема, затова тия дни ще снимам екранчето и .. може би ще е по-разбираемо.
          0888 315 794
          LZ1UPI
          A1 (Rh+)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X