Здравейте, от скоро съм собственик на Nuvi 200 + BG и съм много доволен от апарата и картата, и тъй като съм още новобранец в тази насока прочетох почти целият форум и научих доста неща от Вас (за което съм Ви много благодарен), но никъде не срещнах как може да се качи карта от GPS-а в Mapsource (ако въобще може). навсякъде пише как се качва картата от Mapsource в GPS, но аз искам да си кача картата от GPS на компютъра и да си я разглеждам и там - възможно ли е и как.
Надявам се благодарение на Вас да стана на "ти" с GPS-те и да мога да помогна с обновяването на картите понеже квартала в който живея в Ямбол го няма, а тои е голям квартал и ми се иска в следващият ъпдеит да си е на мястото си. също така забелязвам че ги няма и няколко малки пътчета по пътя София - Ямбол, но... всичко с времето си
Надявам се благодарение на Вас да стана на "ти" с GPS-те и да мога да помогна с обновяването на картите понеже квартала в който живея в Ямбол го няма, а тои е голям квартал и ми се иска в следващият ъпдеит да си е на мястото си. също така забелязвам че ги няма и няколко малки пътчета по пътя София - Ямбол, но... всичко с времето си
Коментар