Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Руснаците май сложиха окончателен край на Мапсорса

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Руснаците май сложиха окончателен край на Мапсорса

При руснаците също така има слух, че защитата от тоя крак била елементарна - с дълги пароли. Ама това сведение е важно май само за Събин.

Коментар

Уважавайте труда на хората които са създали тази карта и продължават да се трудят за неиното развитие.

Коментар

Първоначално публикуван от sabin Преглед на мнение
        Няма човек който да си е купил картата от мен и после(в рамките на няколко месеца) да ми е казал, че картата е боклук и не иска да я ползва и аз да не съм му върнал цялата сума! Повече от това, няма какво да направя.
        Картата в никакъв случай не може някой да я оприличи като боклук.Това може да го каже човек който си я е купил само за да си начеше крастата или абсолютно нищо не разбира за какво става на въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от ynopum Преглед на мнение
          Аз предлагам "НИЩО" по темата.
          Има писано достатъчно по другите форуми кое как се прави относно Гармин, както и относно много други неща.

А на Събин мога да му дам циганската идея да си направи платен телефон за поддръжка. И да си назначи една телефонистка с приятен глас на него.
          Относно тази идея - по добре една видеовръзка със секретарка с приятна външност.Може и да е мургава, а ме не много./ това разбира се е в кръга на шегата /
          Последно редактирано от makso; 23-02-08, 22:19.

Коментар

Ами действайте. Който има време и желание може да направи кол център с платени телефони. Аз пари не искам, искам спокойствие

Коментар

Първоначално публикуван от optron Преглед на мнение
              "Колега, когато си в магазин е съвсем друго - там нещата са изложени и лубезният магазинер ще ти даде да разгледаш, нали ?
              А когато купуваш от Интернет-магазин - тогава не е съвсем така, нали? Може да се каже, че при Събин случаят е подобен - купуваш през Интернет. Сигурен съм, че ако отидеш в магазина му, той с удоволствие ще ти покаже устройство, с инсталирана на него въпросната карта, за да видиш за какво става въпрос. Освен това докоркото разбрах, има и демо-версия на картата...
              Колега айде само пък се замисли малко...като си купуваш примерно някаква програмка...първо теглиш Trial/Demo версия и след това решаваш дали да си я купиш или не. Поне в моя офис процедираме така.
              А пък варианта ако не ми хареса картата да ми се върнат парите е меко казано измислен...
              Хубавото на демото, поне за мен е че аз ползвам друга карта и какъв е смисала да дам още 150 лв за "картата на Събин" при положение , че тя не е с нищо по-добра/предположение, а не твърдение/ от досегашната ми. Т.е. искам да се убедя че вземам нещо по-добро, а не просто поредната карта която ще стои на склад в телефона ми. Да си пробвам няколко маршрута, търсене и т.н. Поне ако ще се премахва варианта с демото...да се измисли някаква алтернатива-нека то не е в/у цялата карта, ами определен регион или нещо такова.

Коментар

Първоначално публикуван от stbozhanov Преглед на мнение
                А пък варианта ако не ми хареса картата да ми се върнат парите е меко казано измислен...
                Не разбирам какво искаш да кажеш с това "измислен". Единственият проблем е че картата трябва да е купена от моя магазин, защото ако е от някоя от веригите, няма как да се получи номера.

А да не говорим, че за мен е по лесният вариант, защото такива случай са рядкост. Да кажем 2-3 от както съществува проекта. Ако се занимавам с демо-та и клиенти които искат демот-а не мисля че ще ми остане време да развивам продукта. Има много неща които мога да направя за да обслужвам по добре клиентите, но за съжаление трябва да избирам къде да хвърля усилията си.

Коментар

Сабине, ти ли ще заключиш темата или аз!
                  LR Discovery I, 300 TDI+Grigri+велосипед и кънки+Nitrox+Icom ID-51

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X