Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Качване на карта?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Качване на карта?

Колеги видях картата на Гърция и реших да я инсталирам на GPS-a ми(Nuvi 660) и сега имам подробна карта на Гърция а на България изчезна и вместо версиятя 4.40 с която бях на SD-то сега на нейно място ми излиза Sity Navigator Europe NT v9 и Euro GR.Изтрил ли съм я и какво е станало.

До: прецаках ли се

Изключи от менюто останалите и маркирай само OFRM 4.40

Коментар

Изобщо не излиза в менюто имам само City Navigator

Коментар

При инсталацията на гръцката си махнал ОФРМ-то. Не ти, де. Мапсоурса И не, не си се прецакал. Поне не много. Можеш да си я сложиш пак.Ето от тук ще видиш и как
        LR Discovery I, 300 TDI+Grigri+велосипед и кънки+Nitrox+Icom ID-51

Коментар

Изтрил си я.
          При качване на нова карта, старата бива изтрита.
          Нищо страшно - просто качи OFRM обратно в играчката през MapSource.
          Ако искаш да имаш едновременно и двете карти - OFRM и Гърция, трябва в MapSource да маркираш и двете и да ги качиш заедно в GPS-а.

Коментар

Да обаче немога да си отключа ОФРМ и след въвеждането на 25 цифрения код бъркам ли някаде или проблема е другаде?Освен това ми дава грешка при инсталирането на ОФРМ на PC-to!От къде да си дръпна пак тази версия?

Коментар

Пропускате важен момент. Дали fatix има OFRM закупена на SD или на CD. Ако е на SD както предполагам, трябва да пише на е-мейла ни(в книжката го пише) за да му изпратим ново gmapsupp.img фаилче, което да си сложи на SD-то, за да го възстанови. На СД-то има един фаил в директория garmin с име gmapsupp.img. Внимавай да не го изтриеш и него, защото ще трябва да ни изпратиш SD-то до София да ти го възстановим ако го съсипеш!

Коментар

Преименвах файловете които ми пратихте на е-мейла качвам ги на SD-то но не ми излиза картата като пусна GPS-a фигурира само гръцката карта и то незнам защо 2 пъти няма ми дори и City Navigatora

Коментар

Качване на карта?

Колеги интересува ме какво трябва да направя за да не ми изтрива Map Source City Navigator-a,когато качвам друга карта,защото едното винаги трие другото а искам да фигурират и двете!?

Коментар

До: качване на карта????

Ще ги маркираш и двете в Мапсорс и ще ги качиш наведнъж. Това е единствения начин, защото когато се качват карти, винаги първо се изтриват тези, които са в момента в приемника.

Коментар

До: Качване на карта?

Имам подобен проблем.
                      Може ли (и как) на SD-то с OFRM Geotrade BG (с гарминския софт, дето не се вижда в МапСорс) да добавя и друга карта (BG TopoMaps), или да отивам да си купя ново SD за BG TopoMaps?

Благодаря!
                      Само с мързел не става, трябва и акъл...

Коментар

искам да попитам следната ситуация, поставям SD картата в Nuvi обаче да кажем искам да сложа още две карти на img. файл и да добавим да кажем и осте една карта от Mapsource.

С какви имена да запишем тия фаилове които се слагат не през мап сорса , картата на Сабин е gmapsupp.img ама и другите два фаила дето исакм да сложа са също с име gmapsupp.img

Кой как да преименувам така че да не стане обаркване в ГПС-а , аи той да ги разпознае

Коментар

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...5&postcount=10

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X