Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Травел гайд-а" на Нуви 300

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• "Травел гайд-а" на Нуви 300

Ще съм много благодарен ако някой ми каже как да подкарам "Травел гайд-а" на Нуви 300!

До: "Травел гайд-а" на Нуви 300

До къде стигаш и какъв е проблема?
    LR Discovery I, 300 TDI+Grigri+велосипед и кънки+Nitrox+Icom ID-51

Коментар

Първоначално публикуван от nickkkkk Преглед на мнение
      Ще съм много благодарен ако някой ми каже как да подкарам "Травел гайд-а" на Нуви 300!
      За да го подкараш ще трябва да си купиш софт, който да те води насам натам по Европата и да ти показва как да стигнеш (или да те известява) за забележителните места тук и там...
      Ако имаш късмет, може и на "нашата улица да изгрее слънце" и по неведоми пътища да се появи някак си европейския травел гайд (като файл за инсталация), който ще може да ползваш... Почакай малко и се ориентирай как се ползва FTP сървър.

Ами дано да съм бил ясен!!!
      Таралежчето е "птица" упорита, не го ли ритнеш - не излита !

Кто-то из Великих и Мудрых сказал, что когда меняют пастуха, только стадо считает, что меняется хозяин.

Коментар

Изтеглих си файла от ФТП-то. Разархивирах го и го копирах на СД картата в директориа Гармин/Пои, защото в уреда нямам толкова място.
        Стед това стартирам Нуви-то избирам от менюто "травъл гайд" и ми изписва, че "Гармин травъл гайд не присъства в уреда......"
        Та питането ми е този файл на фтп-то от 161 Мб как нуви-то да го разпознае!
        Мерси!

Коментар

Kihi,
          в твоята папка в ФТП-то има един архивен файл "Травъл Гайд Юръп"!
          Питането ми е при теб работи ли и къде трябва да поставя файла в устройството, така че приложението, което е вградено за работа с Травъл Гайд-а в Нувито, да го разпознае?

Благодаря!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X