Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Garmin MapSource 6.13.6 Special

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Garmin MapSource 6.13.6 Special

При инсталиран Мапсорс и ъпдейтнат до последната версия, заместваш пусковата икона/екзето/ с тази от архивния файл.получава се така, че при маркиране на карта или карти в Мапсорса можеш без да си закачил жпса да експортираш много бързо gmapsupp файла в някой от дисковете или други сменни носители..!
    Прилагам снимка. При моя опит експортнах картата в C и файла отиде в С/Гармин...
    Това е просто революционно, много удобно!!!
    Прикачени файлове

До: Garmin MapSource 6.13.6 Special

Е, добре де, какво толкова трудно беше с оригиналният MapSource да се експортва в някоя флаш-карта? Сега с този хак проверява не само removable devices. Просто оправя някакво недоглеждане от Гармин.
    Последно редактирано от ynopum; 09-02-08, 05:04.

Коментар

Първоначално публикуван от ynopum Преглед на мнение
      Е, добре де, какво толкова трудно беше с оригиналният MapSource да се експортва в някоя флаш-карта? Сега с този хак проверява не само removable devices. Просто оправя някакво недоглеждане от Гармин.
      Преди можеше да експортваш карти на removable devices само ако ти е включен жпса!!!, а сега изобщо не се налага това, а можеш направо и на хардовете!!! Хич не е малко! Пък и скоростта на експортване е много голяма/ не зависи от юсб-тата/Което е също много!
      Въобще е много!

Коментар

Да,това е мн интересно...

Коментар

Аз вече го пробвах и съм много доволен.

Коментар

Първоначално публикуван от docdobrev Преглед на мнение
            Аз вече го пробвах и съм много доволен.
            И аз също!!!
            Много е добре!! Заслужава си!!
            Таралежчето е "птица" упорита, не го ли ритнеш - не излита !

Кто-то из Великих и Мудрых сказал, что когда меняют пастуха, только стадо считает, что меняется хозяин.

Коментар

Първоначално публикуван от gtsvg Преглед на мнение
              Преди можеше да експортваш карти на removable devices само ако ти е включен жпса!!!
              В грешка си колега, приемаше си removable devices без никакви други изисквания.

Коментар

Първоначално публикуван от sabin Преглед на мнение
                removable devices приемаше, но твърдите дискове С: и т.н. не можеше да се използват за целта. Със смяната на файловете това вече е възможно.

Коментар

Трудно ми е да споря или да обяснявам на корифея в областта на картите!!! И все пак , приятелю, не си спомням добре дали можеше да се качва на флашки, SD и други - направо...без жпс, но със сигурност знам , че хиляди пъти ми минаваха мисли през главата , че ще си разбия юсб на жпса от вкарване и изкарване А за записване на карта направо на харда и дума не можеше да става... Удобно си е... По принцип на това гледам като на временна благинка - до следващия ъпдейт на мапсорса, навярно...
                  А дали ще има въобще Мапсорси??!! С чип-картите не вървят и актуални Мапсорси... Как потребителите ще могат да си чертаят маршрути, да слагат точки по актуалните карти? За бъдещето на Мапсорса какво можеш да кажеш , Събине?

Коментар

Първоначално публикуван от gtsvg Преглед на мнение
                    Трудно ми е да споря или да обяснявам на корифея в областта на картите!!! И все пак , приятелю, не си спомням добре дали можеше да се качва на флашки, SD и други - направо...без жпс, но със сигурност знам , че хиляди пъти ми минаваха мисли през главата , че ще си разбия юсб на жпса от вкарване и изкарване А за записване на карта направо на харда и дума не можеше да става... Удобно си е... По принцип на това гледам като на временна благинка - до следващия ъпдейт на мапсорса, навярно...
                    А дали ще има въобще Мапсорси??!! С чип-картите не вървят и актуални Мапсорси... Как потребителите ще могат да си чертаят маршрути, да слагат точки по актуалните карти? За бъдещето на Мапсорса какво можеш да кажеш , Събине?
                    MapSourcе-а струва пари. Картите на SD, които са без МапСорс са по евтини с да кажем двадесетина Евро. Цената на МапСорс мисля че беше ~$60. Отделно SD-тата са много прости за употреба. Над 95% от клиентите не искат да правят маршрути (също много от ГПС-си нямат функция за ъплоад на route), а и им е доста сложно да се занимават да отключват карти и да качват на SD-та, да не говорим че на някой убит компютър този процес изисква часове ако качваш Европа. Предполагам че на Гармин статистиката им за SD vs. МапСорс е дори над 99%, и за това малко са го зарязали. Аз от както започнах да продавам на карти почети не продавам вече CD-та. Общо взето само на офроудъри и маниаци, които са малко. Едно време когато всичко беше на СД-та, хората ме хулеха най редовно колко сложно съм го направил, сега са много щастливи (и аз покрай тях)

Коментар

MapSourcе-а струва пари. Картите на SD, които са без МапСорс са по евтини с да кажем двадесетина Евро. Цената на МапСорс мисля че беше ~$60. Отделно SD-тата са много прости за употреба. Над 95% от клиентите не искат да правят маршрути (също много от ГПС-си нямат функция за ъплоад на route), а и им е доста сложно да се занимават да отключват карти и да качват на SD-та, да не говорим че на някой убит компютър този процес изисква часове ако качваш Европа. Предполагам че на Гармин статистиката им за SD vs. МапСорс е дори над 99%, и за това малко са го зарязали. Аз от както започнах да продавам на карти почети не продавам вече CD-та. Общо взето само на офроудъри и маниаци, които са малко. Едно време когато всичко беше на СД-та, хората ме хулеха най редовно колко сложно съм го направил, сега са много щастливи (и аз покрай тях)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X