Обява

Свий
Няма добавени обяви.

От къде мога да си изтегля Bulgaria Trip Map 07.34

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От къде мога да си изтегля Bulgaria Trip Map 07.34

Имам картата bgoffroadmap 4.40 , но имам желание да пробвам и тази
    BG trip map 07.34, някой да има линк?

До: От къде мога да си изтегля Bulgaria Trip Map 07.34

Първоначално публикуван от dsimka Преглед на мнение
    Имам картата bgoffroadmap 4.40 , но имам желание да пробвам и тази
    BG trip map 07.34, някой да има линк?
    Да - ето
    http://www.detailmap.net/

Коментар

има ли някой впечатления от тази карта? няма ли демо версия или участъци от нея?

Коментар

Лошото на тази карта е , че в NuviXXX уредите не може да търси по адрес. Не можеш да въведеш "щат/провинция". Търси само по "Град". По тази причина не си купих последния ъпдейт. Георги Йорданов обясни , че е компилирана със стар софтуер.
        Работи само на GarminQue. Имам версия 6-33. Иначе е подробна (поне там където пътувам). Има същите грешки като OFRM в местата , където съм ходил.Пратил съм му доста тракове и гледам , че в 7-34 доста неща са оправени , но поради горния недостатък не мога да я ползвам пълноценно.
        П.П. Скоро се мъчих да се свържа с него да разбера има ли някакво развитие по картата , но не получих отговор.
        Последно редактирано от milstan; 13-01-08, 12:53.

Коментар

А демо версия може ли да се намери от някъде. В официалния сайт няма такава. Предполагам едва ли някой разполага с такава, но все пак..."С питане до Ц..."

Коментар

Първоначално публикуван от milstan Преглед на мнение
            Работи само на GarminQue.
            Абе работи си и с Nuvi и с 60CSx....
            Работи нормално..

Първоначално публикуван от milstan Преглед на мнение
            Лошото на тази карта е , че в NuviXXX уредите не може да търси по адрес.
            Това е вярно...

Аз на единия GPS съм сложил на Георги Йорданов версия - 07-34, на другия - на Събин - версия 4.40 ...
            И на двете има грешки, като е интересно, че и на двете грешките са еднотипни като цяло.... Е - има разлики, но стандартно - глупавите грешки са еднакви... Което ме навява на мисълта, че най-вероятно са ползвали една и съща първоначална база данни за стартиращата компилация, със стари карти на пътищата, което е довело до еднотипните грешки....

Според мен и двете вършат работа....

Има и още някои детайли, но няма да ги коментирам сега и тук, понеже са български продукти и ми се иска да просперират...
            А с "лекарствата" - за картите на съседните страни и света - все още нямам морални скрупули.... Докато и на нас ни се пооправи стандартчето....
            Таралежчето е "птица" упорита, не го ли ритнеш - не излита !

Кто-то из Великих и Мудрых сказал, что когда меняют пастуха, только стадо считает, что меняется хозяин.

Коментар

Първоначално публикуван от kihi Преглед на мнение
              Абе работи си и с Nuvi и с 60CSx....
              Работи нормално..
              Имах предвид , че търсенето по адреси работи само на GarminQue.

Коментар

На този адрес http://www.detailmap.net/ няма линк за теглене на BG trip map 07.34 (или поне аз не забелязах такъв), може ли някой да пусне директен линк към тази версия?

Коментар

Картата се продава!!! Какъв линк искаш?!!!

Коментар

Първоначално публикуван от surfman Преглед на мнение
                    На този адрес http://www.detailmap.net/ няма линк за теглене на BG trip map 07.34 (или поне аз не забелязах такъв), може ли някой да пусне директен линк към тази версия?
                    ! Моля те да не провокираш хората !

Коментар

А за демо версия на картата на Sabin някой може ли да ми даде линк да я разгледам! Благодаря

Коментар

Абе това не е Trip-Map!
                        Мисля, че Трип-мап беше т.нар. "карта на Георги", която по спомени нещо спря да се развива - не знам какво стана с човека - май офейка в някой по-нормална държава.

Иначе предният линк е на картата на "Петър" - тя няма нищо общо (освен че е за Garmin). Освен това с новия компилатор търсенето й работи -поне от месец.

Безплатна пътна карта за Гармин има на форума за джобните компютри - версия на Pelala, но преджуркана за Garmin (но е само на латиница).

Безплатна е топографската карта на К2 - "топомапс".

Коментар

Първоначално публикуван от ynopum Преглед на мнение
                          Абе това не е Trip-Map!
                          Мисля, че Трип-мап беше т.нар. "карта на Георги", която по спомени нещо спря да се развива - не знам какво стана с човека - май офейка в някой по-нормална държава.

Иначе предният линк е на картата на "Петър" - тя няма нищо общо (освен че е за Garmin). Освен това с новия компилатор търсенето й работи -поне от месец.

Безплатна пътна карта за Гармин има на форума за джобните компютри - версия на Pelala, но преджуркана за Garmin (но е само на латиница).

Безплатна е топографската карта на К2 - "топомапс".
                          , тц, точно тя е ...

Коментар

Ето топографска карта на Българиия !http://www.topomaps.info/index.php?o...mid=55&lang=en

Коментар

Тц !

Първият ред от сайта:
                              http://www.detailmap.net/
                              гласи:
                              Bulgaria Trip Map е първата по рода си GPS карта за България.
                              Georgi Jordanov
                              email: support -at- detailmap.net

Шокиран съм - не знаех че продължава да се развива. Явно хич не се шуми покрай нея.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X