Здравейте на всички ,от около месец съм собственик вече на GPS Garmin Etrex Vista cx и 90% от информацията която научих за GPS-те изобщо е именно от този форум.......за което съм ви благодарен и дано да е и занапред така всички да си споделяме информация.
Та въпроса ми е свързан с MetroGuide Europe v9 след като си инсталирах доста карти в приемника включително и тази на България не мога да работя с тази на топомапс......след като дам отметка тази от Metroguide да не се вижда картата на топомапс си се вижда.Та въпроса ми е може ли да се виждат едновременно и двете карти или това е невъзможно и ако е възможно как става това.
Благодаря предварително
Поздрави и весели празници на всички!!!!
Та въпроса ми е свързан с MetroGuide Europe v9 след като си инсталирах доста карти в приемника включително и тази на България не мога да работя с тази на топомапс......след като дам отметка тази от Metroguide да не се вижда картата на топомапс си се вижда.Та въпроса ми е може ли да се виждат едновременно и двете карти или това е невъзможно и ако е възможно как става това.
Благодаря предварително
Поздрави и весели празници на всички!!!!
Коментар