Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Рутираща карта на Варна

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Рутираща карта на Варна

Да, тръгна. Идеята е че трябва да се стартира .reg файла, а не по стандартната процедура с инсталиране на карти посредством MapSetToolKit-a.

Коментар

А как мога да си я сваля от bgshare - уж казва " ако не изпратиш смс , изчакай " , а като мине съответното време се появява '' свали файла' , ама като чукна там и пак ми казва "изчакай или плати " , това без да съм се регистрирал . Нужна ли е регистрация?

Коментар

Първоначално публикуван от ивайло Преглед на мнение
        А как мога да си я сваля от bgshare - уж казва " ако не изпратиш смс , изчакай " , а като мине съответното време се появява '' свали файла' , ама като чукна там и пак ми казва "изчакай или плати " , това без да съм се регистрирал . Нужна ли е регистрация?
        Не е нужна регистрация просто трябва да изчакаш времето което се отброява и като сварши да отброява даваш примерно дясна мишка върху самия rar свали примерно с Flashget или там с къвто мениджър сваляш и започва свалянето това е. Ето виж на шорткътите>
        Прикачени файлове

Коментар

Не ще , като дам десен ми отваря приложеното меню , а пък оттам със save target as
          сваля само страничката (.html)
          Прикачени файлове

Коментар

И при мен с Opera прави същия номер. Пробвай с интернет експлорера на Бил Гейтс.

Коментар

Добре де, да питам аз, макар и не съвсем по темата...

Гледам с тия карти е нЕкъФ ужас, нЕкъФ аТ.

Няма ли начин всичко, с което разполагаме да се докара до някакъв стандартен начин за инсталиране и деинсталиране? Гледам доста карти са така. Сега аз някак се оправям, но ми е адски терсене за всяка карта, която ми трябва, да трябва да разполагам с тия и тия програми, а пък те се ползват така и така. Имайте в предвид е болшинството от хората (не включвам себе си, защото ползвам компютър много преди да има Windows и всякакви такива) трудно разбират що е то конзола/команден режим, DOS-Prompt и така нататък.

Дори да не е на exe, е достатъчно да се копира в директория Garmin и да се пусне .reg файл.

Да се опитаме да ги направим така, а? Каквото мога бих помогнал. Така е тегава работа, и много хора се оплитат като пиле в калчища.
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X