Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся подробна карта за европа

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Търся подробна карта за европа

купих си навигация prestigio модел geovision 350 но не е с подробни карти .
    ако някои може да помогне ше се пият бири

До: Търся подробна карта за европа

Здравейте колеги и аз съм със същия проблем, имам 2бр. prestigio Geovision 350 от 1 година и не съм знаел, че може да се слагат карти от нета или да се сменя версията на prestigio и да ползва кракнати карти. Въпроса ми е има ли начин да си сложа картите на Източна и Западна Европа на моя приемник на вътрешната памет или трябва задължително да е на SD card. Мога ли да си копирам само картите за моята верси, тя е (Igo my way 6) мисля. Излезнала е карта на Източна Европа подробна за моята верси, но струва 130лв. въпроса ми е има ли я тази карта в нета и можели да се направи така че да ми тръгне на моя ГПС. Аз има една карта на Запад Европа на SD card купих я когато си копувах ГПС-а за 130 лв и съм много доволен в западна европа няма грешка. Пробвах да правя шашми още като я взех, но уви като я копирах на друга SD card и като вкарах копираната нищо. И си помислих че в тези има някав чип и тн. и не може да се правят шашми. Ако могат обаче ще съм много благодарен, ако някои ми опише всичко подробно как става и с кои програми. Благодаря предварително.

Коментар

Здравейте, и аз съм със същия проблем имам 2 бр. Prestigio Geovision 350 и една СД карта за Западна Европа оригинална. Много съм доволен но ми предстои пътуване на 12.02.2009 до Гърция а от там до Германия и ми трябват карта на Източна Европа, не съм доволен от вградената ми тя е от 01.2007 мисля. Искам да ви попитам възможно ли е да се хакват по някакъв начин тези машинки и да работят с карти от нета. Прочетох много, но никъде не можах да намеря точно това което търся. Как точно мога да си кача картите и кои карти да си кача. Къде трябва да ги кача на паметта на ГПС-а(което според мен е по добре) или на СД карта. Когато си взех 2рия ГПС той ми е за служебната кола исках и той да има картите на западна Европа опитах се да копирам оригиналната карта на друга СД карта но нищо не стана, като сложих копираната с картите си стояха заключени. Може ли да ми кажете някав начин да си копирам картите на западна Европа на друга карта. Мога да ви ги кача някъде ако ми помогнете за да ги теглят и другите потребители. Трябва ли да си купувам новата карта на източна Европа или може да се качат от нета същите? Моля да ми обясните всичко подробно или да ми дадете линкове където вече е обяснено. Как се качват картите/софтуер, къде мога да ги кача и къде е по удачно, на ГПС или на СД карта, кои програми се използват, ще съм ви адски благодарен.

Коментар

Първоначално публикуван от medeniqt Преглед на мнение
        Здравейте, и аз съм със същия проблем имам 2 бр. Prestigio Geovision 350 и една СД карта за Западна Европа оригинална. Много съм доволен но ми предстои пътуване на 12.02.2009 до Гърция а от там до Германия и ми трябват карта на Източна Европа, не съм доволен от вградената ми тя е от 01.2007 мисля. Искам да ви попитам възможно ли е да се хакват по някакъв начин тези машинки и да работят с карти от нета. Прочетох много, но никъде не можах да намеря точно това което търся. Как точно мога да си кача картите и кои карти да си кача. Къде трябва да ги кача на паметта на ГПС-а(което според мен е по добре) или на СД карта. Когато си взех 2рия ГПС той ми е за служебната кола исках и той да има картите на западна Европа опитах се да копирам оригиналната карта на друга СД карта но нищо не стана, като сложих копираната с картите си стояха заключени. Може ли да ми кажете някав начин да си копирам картите на западна Европа на друга карта. Мога да ви ги кача някъде ако ми помогнете за да ги теглят и другите потребители. Трябва ли да си купувам новата карта на източна Европа или може да се качат от нета същите? Моля да ми обясните всичко подробно или да ми дадете линкове където вече е обяснено. Как се качват картите/софтуер, къде мога да ги кача и къде е по удачно, на ГПС или на СД карта, кои програми се използват, ще съм ви адски благодарен.
        PS. Оправих се.

Коментар

Повечето от участниците тук във форума ползват навигация от ГАРМИН. Имаше някъде в началото постове за софтуера "Ай-Го" за "Престижио" , просто го потърси. Виж ако беше на ГАРМИН щяха да ти отговорят много участници тук.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X