Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Nokia N95 с Garmin Mobile XT for SymbianS60_41020

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Nokia N95 с Garmin Mobile XT for SymbianS60_41020

Здравейте,
    инсталирах Гармин-а, подкарах ГПС-а, засича скоростта на движение и т.н. Но опрях до картата. Значи пътувам много в България, Франция и Белгия и ми трябват карти за тези страни.
    Намерих Garmin MapSource City Navigator Europe NT v9 инсталирах го на ПС-то си, но не става номера. Намерих някакъв друг софтуерен пакет с подобно има, съдържащ 1 img файл, сложих го на СД картата но ми казва, че номера, отключващ картата не е верен, а кейгена ми го посочи точно....

Объркан съм. Ак имате време и желание дайте някакви насоки.

Благодаря.

До: Nokia N95 с Garmin Mobile XT for SymbianS60_41020

Първоначално публикуван от bagwell Преглед на мнение
    Здравейте,
    инсталирах Гармин-а, подкарах ГПС-а, засича скоростта на движение и т.н. Но опрях до картата. Значи пътувам много в България, Франция и Белгия и ми трябват карти за тези страни.
    Намерих Garmin MapSource City Navigator Europe NT v9 инсталирах го на ПС-то си, но не става номера. Намерих някакъв друг софтуерен пакет с подобно има, съдържащ 1 img файл, сложих го на СД картата но ми казва, че номера, отключващ картата не е верен, а кейгена ми го посочи точно....

Благодаря.
    След като си го инсталирал на ПЦ-то трябва да свържеш Нокията към ПЦ-то.После стартираш MapSource и му даваш send to device и си готов.
    Аз така си качих CNEurope NT v9.
    Garmin Nuvi 860 T

Коментар

Първоначално публикуван от bagwell Преглед на мнение
      Здравейте,

Благодаря.
      след като го инсталираш в mapsource и оттам го прехвърлиш към телефона, трябва да видиш mapid-то на картата и генерираш ключ, който се запазва в папката Garmin в телефона

Коментар

Аз бих препоръчал Route66. Този софтуер работи с вградения в Нокия N95 GPS и то доста добре-за телефон естественно-ориентира се до 5 мин. Плюс това има една от най-подробните карти за източна Европа. Това последното не е само мое мнение, а и на участниците от форумите за телекомуникации и GPS които редовно преглеждам за новости.

Коментар

Първоначално публикуван от chilko Преглед на мнение
          след като го инсталираш в mapsource и оттам го прехвърлиш към телефона, трябва да видиш mapid-то на картата и генерираш ключ, който се запазва в папката Garmin в телефона
          От къде да видя mapid-то?
          Светът на Владо

Коментар

Първоначално публикуван от vladoniki Преглед на мнение
            От къде да видя mapid-то?
            Колега разреши ли проблема с map id.txt ???
            YAMAHA WR450F

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X