Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Детайлизирани карти САЩ и Европа

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Детайлизирани карти САЩ и Европа

MapSource® MetroGuide Europe v9 съдържа детайлизирани карти на всички столици и големи градове и агломерации в Европа, включващи и разширени карти от Финландия, Ирландия, Португалия, Испания и Чешката република. Във тази версия са добавени и допълнителни области от Източна Европа.
    http://www.arenabg.com/details.php?i...e6bff682cc78df

TOPO U.S. 2008 съдържа дигитални топографски карти на САЩ(включително и Аляска, Хаваите и Пуерто Рико). Достъпен е в два различни формата правейки лесно и удобно прехвърлянето на данни на вашето Garmin-съвместимо устройство: : MapSource® DVD и препрограмирани micro SD data cards. http://www.arenabg.com/details.php?i...274f43176f3a8a

Програмата Ви дава възможност нагледно да планирате пътуването си из Европа чрез детайлизирана карта. Показва европейското название на пътя, разстоянията, времето за достигане до определена точка и много други. Изчислява разстоянието между 2 точки в рамките на Европа с точност до метър - много полезно, ако желаете да пътувате - показва Ви пътя, по който да минете, изчислява разстоянието за пътуването. За по-големите градове в Европа Route Planner разполага с детайлизирани планове с всички улици и обекти, които биха могли да ви интересуват.
    http://www.arenabg.com/details.php?i...d42bd865207c52
    Случайността е съвпадение на обстоятелства, предварително обмислени и организирани!

До: Детайлизирани карти САЩ и Европа

Здравейте, от няколко месеца следа форума, даже преди няколко дни си купих GPS Nuvi 660. Мисля, че за пътъвания в Европа е един от добрите модели (пътувам с камион). Вчера попаднах на една интересна страница, но ще оставя капацитетите в областа да се произнесат, дали картите стават за Garmin. http://garminmapsearch.com/?l=bg
    Toyota Hilux 2,4 TD

Коментар

Здравейте колеги,
      пиша във тази тема понеже си изтеглих въпросния Metroguide Europe.
      Имам един въпрос.....като си инсталирам картата на България от МетроGuide и и задам да се показва в GPS устройството ми вече инсталираната там BGTopomaps карта не се вижда.Дали проблема е само в мен или има някакъв начин и двете да се виждат едновременно.

балгодаря предварително
      Поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от T.Penchev Преглед на мнение
        Здравейте, от няколко месеца следа форума, даже преди няколко дни си купих GPS Nuvi 660. Мисля, че за пътъвания в Европа е един от добрите модели (пътувам с камион). Вчера попаднах на една интересна страница, но ще оставя капацитетите в областа да се произнесат, дали картите стават за Garmin. http://garminmapsearch.com/?l=bg
        Колега, това е търсачка за карти. За коя карта иде реч конкретно? И, от друга страна, след като пише garminsearch, значи са изключително за Гармин.
        LR Discovery I, 300 TDI+Grigri+велосипед и кънки+Nitrox+Icom ID-51

Коментар

Първоначално публикуван от gopcku Преглед на мнение
          Здравейте колеги,
          Имам един въпрос.....като си инсталирам картата на България от МетроGuide и и задам да се показва в GPS устройството ми вече инсталираната там BGTopomaps карта не се вижда.Дали проблема е само в мен или има някакъв начин и двете да се виждат едновременно.

балгодаря предварително
          Поздрави
          Устройството ти има опция коя карта да показва и това става във функциите на картата. Няма как да показва и двете карти едновременно.
          LR Discovery I, 300 TDI+Grigri+велосипед и кънки+Nitrox+Icom ID-51

Коментар

Първоначално публикуван от gopcku Преглед на мнение
            Здравейте колеги,

балгодаря предварително
            Поздрави

При прехвърляне на нов "мапсет" (набор от карти) от софтуер (MapSource) към GPS устройство се изтриват записаните карти в GPS. Следавателно трябва да прехвърляме всеки път всички карти които искаме да са в GPS (не става да "допълваме" картите в GPS-a). Точния отговор на въпроса ти е: отваряш MapSource, маркираш "участъците" от MetroGuide, които искаш (те ти се появяват в прозореца вляво), след което превключваш на BGTopomaps картата и маркираш и там участъците (най-вероятно всички) които желаеш (те ти се добавят в прозореца вдясно) и така образувания "мапсет" от участъстъци на карти от MetroGuide & BGTopoMaps прехвърляш към GPS-a.

Съжалавам, ако съм бил прекалено подробен и съм казал неща които вече знаеш. Надявам се че правилно съм разбрал въпроса и горното ще ти е от полза.

Весела Коледа и Щастлива Нова Година!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X