Обява
Свий
Няма добавени обяви.
КАРТА ЗА РУМЪНИЯ
Свий
X
-
До: КАРТА ЗА РУМЪНИЯ
Я да изровя тая тема...
Някой успя ли да сложи някак си ъпдейтите за версия ROAD 2006, примерно от 2.12 нагоре? При мен отказва - какво ли не го правих - (пробвах к 2.14 и 2.16). Опитвах се да разопаковам архива - пак не ще, все ми казва, че не съм имал инсталиран досега пакета. На пръв поклед излезе, че този път MapID-то е 931, а не както ROAD 2005 - с ID 747. Но смяната на ID-то (в registry-то) от 747 на 931 пак не помогна.
(това 2.12 вкъщност не е стандартно, защото са "преджуркани картите" и не се зарежда в МапСорса, а си вървят като отделни парчета)
Коментар
-
ИМА НОВО И ТО Е , ЧЕ В ЦЕЛИЯ ИНЕТ ИМА САМО 1 МЯСТО ОТ КЪДЕТО МОЖЕ ДА СЕ ИЗТЕГЛИ RO.A.D.2006!!!Първоначално публикуван от navcho Преглед на мнениеНещо ново за картата на Румъния, че нещо не мога да намеря нищо
Който знае какво и как се прави - ще се оправи...
Garmin Romania Road2006.iso
ed2k://|file|Garmin%20Romania%20Road2006.iso|163624960|2849069F23DDFF60C6070CD981D424A6|/
След това изтеглете ъпдейта...! При мен всичко работи на фурия!
Коментар
-
Не ти знам какъв е интернетът ти... аз съм на бтк и след инстала на магарето то само се оправя - има настройки, които са много, но за специалисти..., препоръчителните са по подразбиране..., на всичко отгоре е и на български цялото меню... то за учене има много какво да се учи, но не виждам и не знам проблема при теб....
Съветвам те да извикаш някой и да ти го пусне...
Тънкости има в настройката на защитата на програмата, ако ти си зад стена.., ако си на някакъв особен лан може и там да е проблема - в администрирането на мрежата... от тук няма да ти бъда от полза...
Коментар
-
RO.A.D.2006 FID-a и e 931 генерираи си вече унлок код по твоя ID на GPS-атиПървоначално публикуван от tuppwr Преглед на мнениеБихте ли споменали unlock code за MapSource, отключващ въпросната RO.A.D.2006.
Коментар
-
А ето ти отключващия код за мапсоурса FDUMH-CSD2N-3KRHR-XYM9B-8GQ66Първоначално публикуван от tuppwr Преглед на мнениеБихте ли споменали unlock code за MapSource, отключващ въпросната RO.A.D.2006.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар