Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ за Kenwood DNX7200

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Помощ за Kenwood DNX7200

    Здравейте.

    Накратко - имам кола Хюндай Санта Фе с Kenwood DNX7200, в който има вградена Гармин навигация, чиято карта обаче вече е старичка. От 2 дена се мъча да сложа по-нова карта, но без особен успех. В момента съм изтеглил Garmin City Navigator Europe 2012.10, като проблемът е, че размерът на .img файла е 2.16 гб, а капацитета на СД картата ми е 1.88 гб. Ако може някой да ми каже най-лесния възможен начин, с който да изтрия някои ненужни карти като на Украйна, Беларус, Косово и др. от файла, така че да намаля размера му до 1.88 и по възможност без да се губи възможността за навигация по адрес.

    Благодаря предварително.

  • #2
    От: Помощ за Kenwood DNX7200

    В Мапсоурс (можеш да го изтеглиш от страницата на Гармин) има функция за маркиране на карти, преди да си направиш ïmg файл. Трябва да инсталираш Европейската карта, да я отвориш с Мапсоурса, маркираш нужните ти карти и правиш ИМГ файл, който след това слагаш в устройството. Друг е въпросът дали то работи с ИМГ файлове. Не съм запознат с това, но предполагам, че ти си попрочел преди да започнеш.

    ПП
    Има и отделна тема за работа с Мапсоурс, която ще ти е от полза.
    LR Discovery I, 300 TDI+Grigri+велосипед и кънки+Nitrox+Icom ID-51

    Коментар


    • #3
      От: Помощ за Kenwood DNX7200

      Мерси. Оправих се и в крайна сметка успях да кача картата на ГПС-а в пълния и размер Тук обаче се появи нов проблем. Търсенето по адрес се изгуби и в момента мога да търся само градове. Какво трябва да направя, за да мога да търся и по адреси?

      Това е картата, която изтеглих и впоследствие качих на картата памет:

      http://thepiratebay.org/torrent/6376...BIMG_UNLOCK%5D

      Коментар

      Активност за темата

      Свий

      В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

      Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

      Зареждам...
      X